(:

- Skaffat sommarjobb
- Varit i Småland och träffat familj och släkt
- Gjort klart skolarbeten
- Blivit pank (jag kan inte tacka CSN mer än nog för de generösa 4000kr vi studenter är menade att leva på)
- Satt upp resplaner
- Tränat
- Träffat flera av mina underbara vänner
- Festat
- Och även försökt hinna med att träffa Kristian de få gånger vi kunnat

Det där är väll det som har hänt i mitt oh så fullspäckade liv. Sagt hejdå till falskheten personifierad och lever livet.

Men jag kan ju alltid dra upp en vacker konversation igår.. det handlade om utseende:
Jag: Jag var inne på en killes facebook, alltså en kille jag kände när jag var liten som var jättesöt. Han är inte alls söt nu längre.
Mamma: Nej, men så är det.. de som är söta när de är barn kan bli fula när de är äldre och tvärtom..
Natasha: Du har nog rätt ja..
Mamma: Ja, du Angelica är ju otroligt vacker nu.
Jag: Vaddå? Var jag inte söt när jag var liten då?
Mamma: Joo, du var jättecharmig

Mamma slingrar sig? :P


Kära blogg,

Igår var jag på en fest i Nybrostrand/Ystad med tema maskerad. Alltså kunde man klä ut sig till vad som helst och det var också så det blev. Vår värdinna var en ängel, det fanns kanin, clown, mario&lugin, flygvärdinna, polis, moulin rouge-tjej och sedan det mest originella stod Tim och Chrille för, B1 och B2.. som i det här fallet var Bajspåse 1 och Bajspåse 2. Jag var väldigt lyckat en sailor.. woman?

Först på festen var det riktigt kul, jag spelade ett spel.. vilket jag förlorade, och där blev det 22 klunkar till mig. Fick ont i magen, jag har insett att jag får det om jag dricker för snabbt.. Men oavsett var det kul tills det uppstod drama.

Detta klarades upp och sedan åkte vi till Bar a Bar för att festa till det, inte bara för oss utan de personerna som inte varit på maskerad, riktigt nice! En tjej skrek att hon älskade mig och pussade mig på kinden, trevligt trevligt att få en sådan reaktion över min outfit. Jag träffade även flera av mina underbara vänner där och hade riktigt roligt med dem..

Vi hade roligt ända tills vi insåg att en av killarna som varit med, och som bodde i Malmö, hade försvunnit från platsen. Detta avslutades i sökande och vi hamnade utanför mina föräldrars lägenhet, jag gick hem.

Tack för en sjukt härlig kväll!


Klart!

Underbart, efter att ha fått mina ögon till att bli fyrkantiga (i alla fall nära) så har jag efter flera timmar vid datorn hittat en kostym till maskeraden.

Ska visst bli Sailor Woman ^^


En fin beskrivning av mig och Johanna.

"Efteråt hade vi fest med alla deltagarna och andra gäster och där förde sig den unge, blivande musikalartisten Robin Andersson med två väldigt vackra och synnerligen välklädda unga damer. Han såg så nöjd ut..."
- Robert Dahlström ur Ystads Allehanda 6 maj 2010


Tror jag snart kommer få men för livet..

Tenta eller hemtenta? Det är frågan.. jag vet i alla fall en sak, på en hemtenta krävs MYCKET mer energi än en vanlig.. men sen känns det samtidigt som om man faktiskt lär sig något genom att göra en hemtenta, och inte bara pluggar in en massa begrepp man glömmer trettio sekunder efter att man lämnat den.

Dessutom ger jag all credit till min dator som is still going strong, om det inte varit för Kristian hade jag börjat kalla min dator för älskling och gift mig med den, tro mig eller ej. Efter denna veckan kan jag lova att min dator kommer älskas för all framtid!

Nu ska jag inte diskutera ovannämnda ämnen för mycket, jag blir luddig i huvudet av att bara tänka på denna veckans skolarbete. Nej, istället ska jag diskutera något mycket, mycket roligare. Ystads allehanda och Robert Dahlström. Igår morse, när jag fortfarande låg och sov, fick jag ett inspirerande sms av min kära vän Robin där det stod att krönikern Robert Dahlström skrivit i dagens krönika om Robin och kulturpriset. Dessutom skulle det stå något om mig och Johanna, något jag inte är riktigt lika.. glad över. I alla fall ringde jag till mamma och sa till henne att spara ovannämnda artikel som jag är väldigt intresserad av. Jag lovar att återkomma med detta när jag väl är i ystad och får läsa om detta intressanta ämne.


Träningsuppdatering

Idag körde jag på SatsDance, måste påstå att det var en riktigt rolig danslektion på grund av en riktigt härlig ledare! Antagligen också för det märks att jag i grund och botten är en jazztjej, hade no probs med att hänga med även om det var allra första gången som jag var med på den lektionen. Dessutom var själva gruppen jättetrevlig, tummen upp för den denna timmen!

Träning, hemtenta och kulturpris.

Jag lyckades inte överraska Kristian, tyvärr.. han hade redan räknat ut min överraskning. I alla fall så var överraskningen att jag gått över till brunett igen. Det tog mig 4 timmar hos frisören och ett pris på 1700 men nu är mitt hår tillbaka till det det en gång var, och jag trivs mer med det! ^^

Träningen har innehållt både afrodans, aerobics, funktionella styrkeövningar och att springa runt milen. Jag älskar variation, och jag kommer antagligen, de gångerna jag skriver blogginlägg direkt efter träning ge lite mer handfasta tips. Men ett tips jag ger er är att satsa på ett gymkort för det är antagligen den största push-effekten för att träna, man slösar annars dyra pengar. ^^

Jag har suttit med en hemtenta och varit upp över öronen trött på allt som har med "det äkta i turismbranschen" att göra. Men lite till kvar och sen är jag så gott som död, och klar! Efter att jag är klar med en redovisningen av mina ickebefintliga kunskaper om liminalitet så ska jag ge er en större redovisning om just det ämnet! Funny, det blir lite mer tankar och åsikter om just detta.

FÖR ÖVRIGT satte jag på mig festkläder igår, en tisdag, funny! Jag sminkade mig i en riktigt festligt lila sminkning och begav mig sedan till Scala i Ystad. Där skulle Ystads Allehandas kulturpris delas ut och en av mina närmsta vänner tävlade om detta. Han sjöng så jag började gråta, och nästan alla var säkra på att han skulle vinna, detta gjorde han dock inte utan priset gick till Scen Österlen. Och jag måste säga att det är tufft att försöka tävla om ett pris med en konkurrent som försöker frambringa barns talanger. Tycker dock Scen Österlen är värda att uppskattas då det är en riktigt fin organisation med bra ledare! Men jag håller fortfarande på att Robin borde vunnit!

Efter prisutdelningen var det middag på restaurangen "ÖG" i Ystad även det. Detta betalades av Ystads Allehanda och maten var riktigt god och världens finaste sällskap. Jag känner mig hedrad att det var mig och Johanna som Robin valde att bjuda med sig. Jag tackar världens bästa Robin för att jag fick följa med på en helt underbar kväll och det känns jobbigt att veta att han lämnar oss för New York i oktober. Lycka till!

1 maj

Som alltid när det är högtider är jag sämst på att planera vad jag ska göra, och som alltid verkar det alltid bli det bästa jag kan tänka mig.

Jag lyckades hamna på Johannas föräldrars fest med runt åttio personer, liveorkester och egen majbrasa. Det var riktigt mysigt och det var sjukt trevliga människor där! En person gjorde min kväll då jag skulle hälsa på honom och räckte fram handen "NEHE du försök inte!" och så ger han mig en bamsekram, haha! Isa kom på besök och när jag och Johanna bestämde oss för att dra oss till stan stannade vi på Isas fest vilket resulterade i dåligt samvete.. Tror aldrig jag varit med om en mer lam fest än den hon lyckades vara på.

Väl inne i ystad är vi på Kingsan och bara väntar på att vår favorit skulle dyka upp, vid 12 ringer Louise och säger åt oss att möta henne hos Tina, wonderful! Underbara Louise som jag inte träffat sen januari är äntligen tillbaka i Sverige för en helg. Jag, Johanna och Louise är samlade igen, har nog aldrig varit så glad! Vi drog till Bar a Bar och hade the time of our lives!

By the way, idag ringde Robin och bjöd mig på världens roligaste grej som gjorde att jag ska försöka ändra mina tider i träningssammanhanget, hoppas att det funkar!

Apropå träning så ska jag imorgon för första gången pröva på SatsAfro, ska bli kul!

Eftersom att jag inte än träffat min pojkvän kan jag inte berätta om en jätterolig överraskning då det kan hända att han kan läsa om det här, men vänta bara!

addio.

RSS 2.0