i'm in heaven..

.. eller i alla fall ett himmelskt tillstånd.

Så mycket bra händer runt omkring mig just nu och det är så svårt att ta till sig allt och gör nästan som om jag hamnar i ett rus. Ett rus av glädje som gör mina ben mer spaghettiaktiga än vad alkohol någonsin kommer göra dem. Det känns underbart.

i love mondays..

för det är då planeringen av nästa vecka kör igång. och sen får man höra om roliga nyheter på ystadsallehanda,

BAR Á BAR HAR UPPSKOV I 10 MÅNADER!!
Käre guden har hört alla ungdomars böner och vi tackar honom genom att festa så mycket vi kan, oh yes ;)
Jag vet att ni alla är lika glada som jag över att Ystad inte kommer bli helt dött..
http://www.ystadsallehanda.se/article/20091130/YSTAD/911309986/1365/&/Bar-á-bar-far-tio-manaders-uppskov


Dessutom så håller jag ju på att planerar inför helgen..
Jag ska ut båda kvällarna (cause johanna says so.. men hon kan själv inte gå ut) så nu är det bara för er att anmäla er!

På fredag ska jag och isa ut och på lördag ska jag och nicole ut. Vi försöker få alla människor som vill och kan att följa med. Kom igen nu ;)

travel to party..

När jag, Mika och Emmylie fikade i torsdags började vi prata om att resa utomlands i sommar, till någon utav festställena.
Vi var mest inne på att resa till Ayia Napa, Cypern men saken är den att ju fler desto bättre.

Jag är riktigt pepp inför en sån här resa och undrar om någon vill vara pepp med mig?


work...

Igår jobbade jag för antagligen den allra sista gången på Cherry.. jag älskar det stället men mina studier är viktigare. Men jag var också väldigt observant på hur mina spelare skötte sig, och det är underbart och ibland riktigt irriterande.

Jag har ett bord framför mig, jag är till för att spela spelet Black Jack med och något annat spel är helt enkelt uteslutet. Jag är inte till för att krama om, pussa på och definitivt inte att gå på "efterfest" med.. men konstigt nog är det DET alla tror att jag är till för.

Igår var det tre killar som gav mig kramar, en av dessa pussar mig på huvudet (jag blev lite förvånad över detta djärva tilltag) och det var ett antal som sitter och väntar att jag ska se dem i ögonen.. men mina ögon är fixerade vid någon annan som jag hade gett alla pengarna i världen för att den personen skulle vara lite mer framåt. Till slut blev väll en av dessa killar trött på att vänta på att jag skulle ge honom en vink, som om jag någonsin skulle göra det på jobbet, och frågar om jag vill följa med på efterfest till gud vet var och jag ler och säger ett bestämt nej och jag måste faktiskt sova.. då går han därifrån med sina marker som jag gärna hade vunnit tillbaka men tyvärr, jag säljer mig inte riktigt så lågt.

Förresten, jag ska festa hela denna helgen för johanna säger att jag ska göra det, någon som vill gå ut med mig? ^^


can't follow the schedule..

Jag och syster sa igår att vi skulle ut och festa, detta ändrades till bio i malmö som sedan ändrades till bio i ystad som sedan ändrades till filmkväll som sedan blev Harry Potter-maraton.
Vi höll inte heller detta utan satt uppe till klockan halv fem på natten och satt och pratade, detta var underbart men lite ironiskt när samma replik på tv var där hela tiden "det där är missnöjda myrtle" eller något sånt. sedan vid halv fem skulle vi titta vidare, filmen var på men vi somnade.

Därefter vaknade vi av att en kruka kraschade i golvet, Simba var i farten. Och eftersom vi inte ens kan hålla vad vi själva planerat får vi helt enkelt följa hans schema.

Goodie

ett gott skratt..

förlänger livet? då har jag förlängt mitt liv med flera dagar efter igår och idag!

Igår hade jag antagligen världens underbaraste fikastund med mika och emmylie och många skratt rikare begav jag mig hem till syster där simba, världens sötaste katt, gav mig ännu mer att skratta åt.  jag var inte där så länge men jag fick i alla fall se vad spelet the Sims 3 har att erbjuda och jag är än så länge imponerad, och även sugen på att köpa ett själv. frågan är då vad jag kommer prioritera och jag hoppar över spelet för ett mer socialt liv.

Idag träffade jag syster igen, hon hade på sig linser och vi gick iväg för en lunch ute, riktigt mysigt och jag har redan hoppat över mitt "äta nudlar varje dag" - trick.. det var ju trevligt! jag kommer väll aldrig att bli en riktigt student..

Ni som känner mig vet att jag ibland kan ändra på namn och ord för att det ska låta lite roligare. Mika har blivit "Mikis" och så vidare.
Anyway, när jag var på väg hem med syster idag så skulle jag berätta om min fikastund igår med Mika och Emmylie.. det blev så här "Igår så var jag med Mikus.." och sen slutade jag varpå Becca som har haft roligt med mitt "fika med mika" fortsatte meningen med "och fikus". och sedan kunde jag inte sluta skratta. "Igår så var jag med mikus och fikus" hur dumt på en skala låter inte det? neej.. jag tror jag får sluta upp med mitt ändrande av ord.. hur bra nu det kommer gå. vi såg ju hur bra det blev med mitt "äta nudlar varje dag".

Nu ska jag och syster se på film och chilla lite, hope yall have a great evening. I'll check on ya later

heavy eyes..

oh heaven! nu har jag gjort min tenta med antagligen grymma resultat och är nu "ledig" (om man kallar läsa in 2000 sidor för ledig) i två veckor :D

Dessutom vill ni säkert höra om mina ögonlock som mer än gärna vill stänga sig och inte åka upp en enda gång mer denna dagen. But I'm sorry eyes.. klockan är bara 14.30 och jag ska träffa wonderful people sen!

Nu ska jag se vad Ystad har att erbjuda i klädväg (probably nothing but oh well..), därefter gå hem till la familia som inte är hemma och köra hela skönhetskittet: hårinpackning i form av olivolja, ansiktsmask, plockning av ögonbryn (om jag ser dom), raka benen, duschning med ännu en hårinpackning som är mer gjord för det syftet och sedan såklart.. bodylotion och ansiktskräm ^^
sounds good to me!

Därefter ska jag hooka up med wonderful people som sagt och fika lite. Vi ska fira Mikas första dag på jobbet! Detta gillas starkt och jag vet redan vilken sorts kaka moi ska äta ;)


Tjänstekvalitet, harry potter och räkningar..

sounds good doesn't it? min dag har spenderats mest framför datorn där jag under roliga timmar renskrivit allt mellan tjänstekvalitet och servicekultur. nice!

Jag har även sett den nya harry potter filmen... eller den som då har kommit ut på dvd precis. har redan sett den och jag tror jag delgav vad jag tyckte om den då.

och så.. räkningar. dessa underbara pengatagande papper som jag gärna hade velat riva sönder men snällt måste beta av genom att sitta på min internetbank och skriva ner mina ocr-nummer time after time. hade gärna (väldigt gärna) haft kvar mina surt fördärvade pengar men det går helt enkelt inte och that's it.

Denna månaden HAR jag bestämt mig för att leva på nudlar, och därmed basta! ingen mer espresso house för mig på morgonen! ^^ neeej, för då ska jag ha bakat bröd. vi får se hur alert jag är om två dagar ^^

Studying like crazy..

Ett helt block att öva på, yes plz!! Nu sitter jag här med ett block som ska renskrivas till datorn och det gillas, mycket!! Ska bli skönt att fokusera på böcker ett tag och sedan ska jag vidare till mitt underbara liv ;)

Det börjar ordna upp sig riktigt för mig och jag är så glad över att det tar denna vändningen.. men denna veckan som kommer ska mest användas till att plugga.. det är nu det gäller! :D


Förresten.. någon som vill hjälpa mig att pynta inför julen hemma hos mig?

sex god...

Facebook.. quizarnas paradis!! Speciellt de helt onödiga.. :P

Jag gjorde precis en quiz, "how much do you know about sex" och fick hela 98% rätt på quizen.. och de kallade mig för sexgod!! Ska jag bli ärad för det? ofta?

Frågor som "how many sperms for making a baby?" och "what do you use sex for?" är väll kanske inte direkt de mest fantasifulla frågorna.. och jag menar, alla kan väll svaret på de frågorna? seriöst?

I sånna fall är alla sexgudar och congratz! ^^

thanks for being you..

Ännu en dag avklarad.. och ännu en underbar tid med underbara vänner. Denna gången var det Olly, Steven, Dennis, Elias, Anna och Sarah som stod för sällskapet. Vi hade inte så mycket tid på oss att träffas och jag stod mest i köket.. men det var ändå underbart att träffa alla dessa personer igen. Blir alltid lika glad när jag ser dem. Men vi ska snart träffas igen, på onsdag. :)


Olly och Steven - sötare par finns inte!

goodmorning..sexy fish ?


Igår åt jag, mamma och pappa fisk.. fisken hette marulk och ser ut på det här sättet.. riktigt söt, tycker ni inte? i alla fall så var fisken riktigt god och konsistensen var nästan som vanligt kött! Imponerande.. så ni som egentligen inte gillar fisk borde pröva på den här bjässen.. kostar bara 360kr/kg..


Idag ska jag åka tillbaka till malmö.. jag ska träffa olly och förmodligen steven och kanske sarah senare. ska bli kul, vi har sjukt mycket att snacka om!

Om det är något så vet ni var ni kan få tag på mig!

not an idiot..

Nej och åter nej.. jag är inte korkad och jag går helt enkelt inte på det. Jag gjorde det för ett tag men sedan visade du mig sanningen.. passande va? :P


Curly hair..

Okej, nu var det gjort! Nu ska jag börja ta hand om mitt hår så som det ska tas hand om. Jag är inte riktigt beredd med att köra all in och skita i schampoo som de säger att man ska göra.. men det kanske kommer någon dag också (unlikely). Mitt lockiga hår ska tas om hand på det sättet som ett lockigt hår ska tas om hand. Och därför har jag inhandlat ett antal produkter från:
http://lockbutiken.se/5_Jessicurl?p=4

Nu är det bara att vänta tills jag får det på posten :D

                               Jessicurls produkter


Conclusion

Sammanfattning av kvällen av mig och Nicole.. till Mikas blogg men jag var helt enkelt tvungen att lägga in det!


I'm so happy when you're dancing there..

Just nu ser mammas bibliotek/min sovhörna förjävligt ut.. för här satt jag, nicole, mika, johanna och iza och väntade på att vi skulle iväg till öja igår.

I had the feeling that last night was gonna be a good night, och så rätt jag hade! Vi var alla pepp och vi var alla danssugna! Donna Gina med alla människor jag kände där och Kings Head med alla människor jag kände där var bara två stopp på vägen.

Sedan tog vi bussen in till Öja, vi kom in och vi dansade! Jag vet inte hur många som fick puss på kinden av mig men många var det! But that's alright!

Och ännu bättre är.. I'm on the right track again, och baby. snart!

Nej, nu kanske jag borde ta och städa.. någon som är intresserad av två stora familjepizzor som knappt har rörts? :P


My head's still spinning..

Thank you guys for a really good night! Det snurrar fortfarande för mig men jag älskar er! och den här kvällen innehåller allt som en kväll ska innehålla, nästan ;)

Och festa med er är det bästa jag kan göra!!

This will be a night to remember, always ;)

was it a concert?

New Moon, fjortisarnas paradis.. speciellt på premiärkvällen!

Där sitter jag, Rebecca, Sarah, Olly och Steven och ett antal fjortisar på Royal i Malmö.. Biovärdarna taggar fjortisarna ännu mer och hela bion fortsätter som om det skulle ha varit en konsert. Varje gång som Edward eller Jake syntes på skärmen slår skriken in i våra öron och gör oss nästan döva.

Jag är fortfarande i chocktillstånd.


Men även om det fanns lite besvikelse över filmen var den bra, riktigt bra. Och Jake har snyggare rygg än Edward.


which one?

Nu har jag precis hittat en sida (som säkert ni alla redan vet om) som heter
http://www.ASOS.com
en sjukt underbar sida med många snygga klänningar.. för många.. men jag har begränsat mig till 6 stycken.. såå människor, vilket av klänningarna ska jag köpa?

HELP ME!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

32 dresses, need one more..

Ni vet den där filmen "27 dresses" ? Med hon som har en massa klänningar i en garderob och en kille skriver en artikel om det hela.. vilket gör att människor blir helt galna över det?

Jag har egentligen aldrig förstått mig på den filmen, undrar egentligen vad som är så konstigt med att ha en massa klänningar. Jag menar, jag har 32 stycken.. vissa finare än andra men de är ändå i det antalet. Och om jag inte hade slängt ett antal + gett bort en klänning som jag helt enkelt inte kunde använda något mer (av rimliga orsaker) så vågar jag inte ens tänka på antalet.

Men imorgon eller på lördag måste jag köpa ännu en klänning.. denna klänning ska användas till festligheter på lördag and I'm really looking forward to it. ;) Denna helgen kommer att bli grym på alla sätt och vis. Och jag lovar, inte ens svininfluensan kommer att hålla mig borta från biosalongen imorgon eller dansgolvet på lördag.

Jag ska träffa underbara människor som sis, olly, sarah, steven, mika, iza, nicole och helt grymt med en massa andra personer.. do you care to join?

Annars kanske jag hör av mig ändå, eftersom jag kommer vara (som en kompis kallar det) mittemellanintoxikerad. ;)

Så, ha din mobil nära dig!

I had that coming..

Det här med att vara trött har jag inte tid med! Men vad kan man egentligen göra åt det? Dricka kaffe och redbull? Visst, men vad händer då efter att man slutat dricka det.. dubbelt så trött!
Igår var jag trött.. jag somnade hela tiden på tågen, och nästan på föreläsningen.. när jag kommer hem till föräldarna är jag lite piggare ända tills pappa åker till jobbet och jag blir ensam. Då bestämmer jag mig för att läsa.
Hur oerhört korkat är inte det när jag ska diska? Jag sover i en timme, riktigt djupt och sen ringer ängeln Rebecca, jag hinner diska! Och sedan sitter jag uppe till ungefär halv tolv.

Jag går och lägger mig och sover till.. TILL 12!! Visst, jag älskar drömmarnas värld men jag älskar att få någonting gjort ännu mer! Jaja, får väll kompensera med att vara uppe 6 timmar mer..

Men får skylla mig själv, när jag tror att jag är övernaturlig i form av att aldrig behöva sova så säger nog kroppen till.


smiling idiot..

Jag bestämde mig för att åka till Ystad efter skolan. Det regnade litegrann i Helsingborg, som det ofta gör och jag tänkte "Äsch, kan alltid åka tillbaka dit.." , och jag gjorde väll mest detta av den anledningen att jag nu är "ledig".. eller rättare sagt att jag inte kan gå på föreläsningen på fredag så here I am! Ska antagligen se på film med bigsis imorgon..

I alla fall så hade jag på mig minimalt med kläder, min skinnjacka som bara når till midjan är kanske inte världens roligaste men då alla andra jackor är i Malmö får jag leva med det.. happy times! När jag kliver ut ur tåget så möter jag regn som öser ner och blåst, rikligt med blåst. Och det enda jag kunde göra var att le, jag tyckte detta var de roligaste 5 minutrarna på hela dagen när jag går i hög takt mot mammas och pappas lägenhet samtidigt som blåsten ungefär 20 ggr är nära på att blåsa omkull mig och min gångstil påminner litegrann om för höga klackar + för mycket alkohol..
När jag kommer till Trädgårdsgatan är jag så blöt att jag känner vattnet på magen och jag börjar le ännu bredare, en bil kör förbi och jag ser deras miner när de tittar på den där leende idioten på gatan.

Men vet ni vad, ingenting kan förstöra min dag idag och det var därför jag bara kunde le. Och ibland är det faktiskt underbart med regn ;)


Nollningen..

Min allra första dag på universitetet :)


The sun is shining in Helsingborg..

.. och jag är på väg därifrån. Än en dag har använts till skolarbete, men jag blir inte trött på det. Nej, tvärtom, det är där jag ska vara och jag känner mig hemma. Det känns skönt att veta att jag passar in där och ännu skönare att ha människor med samma intresse som mig. Jag älskar det och jag tycker om dem allihopa.

Nu är jag på väg till Simrishamn, och det är ca 3 timmars resväg, inte direkt en favorit men jag klagar inte. Att jag är glad är på grund av att jag ska se Nicoles föreläsning. Och det självklara är såklart att jag ska se Nicole uppträda. Alltid lika roligt och jag bryr mig då inte om dessa tre timmar, de kan istället användas flitigt till skolarbete och liknande.

Solen skiner förfullt och jag hoppas att det är över hela Skåne. :)

Avskedsansökan, CHECK

Jaa, nu så är den skickad. Så om en månad prick så jobbar jag inte på Cherry Casino längre..

GOD, I WILL MISS IT!! :(


Bara nicka och le..

.. om du inte orkar fråga vad det nu var personen som du pratade med sade.. bara nicka och le, jag lovar att det funkar! I alla fall på våra lärare på skolan, vi nickar och ler men i smyg tänker vi "Vad va det nu han sa?" och måste titta än en gång på våra anteckningar för att inte bli helt lost!

Den föreläsaren vi har nu är en trevlig liten prick och han gör allt för att vi ska skratta.. och vi skrattar, i alla fall jag, sofie och rebecca.. men mer av de obscena bilderna sofie ritar i rebeccas block än av vad han säger. Men idag så kom han med något nytt som jag kommer skratta åt resten av mitt liv.
"Först så finns första delen av Italien.. där finns mycket teknologi. Sen kommer andra delen av Italien där de är.. vad ska man nu säga.. efterblivna..? Ja ni förstår vad jag menar..." så fortsätter han prata..
Jag sitter där "hold up! what did you just say?" Efterblivna var kanske inte det rätta ordet att säga..

Men men, vi förstår och bara ler och nickar!


Photos..

of the weekend <3
Weekend just ended..

.. and I feel great! Om man då bortser från det här "båda är blyga"-grejen. Speciellt om den ena blir svartsjuk om den andra bara dansar med en kompis. Nej, sånt ger mig huvudvärk!

Men att jag klarade omtentan, har festat och just precis sett 2012 med världens bästa Johanna och Robin gör det hela så mycket bättre! Tack så jättemycket för denna helgen, I will remember it for the next time!

Nu så är det nya tag som gäller och en annan tenta är snart här.. åh så jag gillar dessa nervbrytande utmaningarna.. de ger verkligen mitt liv lite extra krydda (som om jag behövde det.. jag har tillräckligt spicy som jag har det.. men men, välkomnande ändå)

Jag lever för mina helger.. och nästa helg är redan uppbokad, and I love it! På fredagen blir det premiär av New Moon och denna ska jag se med Rebecca, Olly, Steven och Sarah. Och därefter på lördagen blir det fest.. alltså Öja såklart! Och det förhoppningsvis med Mikis (var bara tvungen att skriva det) och Emmylie. Skulle verkligen ha varit nostalgi på hög nivå!

En annan lite mer ledsam sak är att jag nu har sett klart Buffy, hela serien med alla säsonger är klarsedd och frågan är då.. ska jag se om den? ;)

Jag och matlagning..

Jag och grupp 10B sitter i skolan och pratar om vår uppgift och andra saker och så:
Jag: Gud vad det hade varit gott med mat nu..
Julia; Jaa, jag håller med..
Marco: Ahh, kolla hennes min nu (pekar på mig) hon sitter och tänker "maaaat".

Och det är väll så de flesta av er känner mig.. jag sitter och tänker på mat nästan 24/7.. jag kan till och med drömma om mat! Mat är godare, nyttigare och finare än godis! Och det är roligt att tillaga. För mig så är det en självklarhet hur man gör thaigryta med röd currypasta, och min förklaring till vänner låter väll ungefär så här:

"Skär kycklingen i rätt storlek, stek den.
När du är klar med det så.... ehhm.. skär purjolök och paprika medan du steker kycklingen förresten, och därefter lägger du purjolöken och paprikan i en wokpanna och wokar.
Därefter lägger du i en lagom mängd med röd currypasta.. den ska steka så vänta ett litet tag.
Sedan lägger du i kokosmjölken.. men inte allt på en gång! ta en mängd i taget, kom ihåg det!..
Och sedan kryddar du lite med andra kryddor, ta gärna fisksås.. lägg sedan i kycklingen och wokgrönsakerna. Så var det klart! Vill du ha hjälp med pilaffriset också?"
Vännen nickar något skrämd
"Stek riset med lök och lägg sedan i vattnet och buljongen!"

Det här med mått är inte min grej i matlagning.. tycker om att bestämma själv för varje gång och därför är det inte exakta mått jag har.. det är det som förvirrar mina vänner. Dock så förstår det vad jag menar om de tittar på.. problemet är att jag helst är själv i köket.

men ni måste hålla med , mat är bäst!

Yummy
God, I love this!


I can live without anything but friends and family..

.. så sant, så sant. Och jag tror inte att jag förklarat det tillräckligt många gånger för att vissa personer ska förstå hur mycket de betyder för mig.

Ni som känner mig vet att jag, för inte så länge sedan, gjorde slut med min pojkvän. Eller ja, it has been a while.. men mina dagar har gått så fort så ibland vet jag inte ens vad det är för datum. Han var en underbar människa och jag har delat mycket med honom, dessvärre var vi inte rätt personer för varandra. Någon av oss. Resan som gått efter har varit mycket gropig och det har till och med funnits stup som jag tyckte om att falla ner för, but here I am. Och överlevnadsinstinkten verkar vara starkare än någonting. Jag märkte att jag faktiskt klarar mig utan den sortens kärlek, jag är till och med starkare, vare sig man tror det eller ej.

Som sagt så har det ju såklart gjort ont emellanåt, men eftersom underbara vänner har låtit mig få prata ur mig har det inte varit svårt och jag tackar dem alla för deras tålamod. För deras tillgänglighet och för att de helt enkelt bara är de. Jag skulle inte ha klarat mig utan er. Jag hade ju kunnat försöka, men jag hade inte kunnat stå upp lika snabbt om det var er jag förlorade, antagligen hade jag legat på marken ett bra tag utan att ens kunna röra mig.

Därav rubriken, ni är allt! Jag är ledsen om det ibland inte har framkommit och ibland har mina prioriteringar varit lite tveksamma men jag vet själv var jag står och jag vet vart jag skulle ha stått om jag inte haft er.

I love you, more than you know
:):)Älskar <3
Många personer saknas på bilderna, men ni betyder minst lika mycket. Ni vet vilka ni är.


Went to IKEA...

... och det gillas starkt!

Jag vet att jag klagar på mina lärare, men vet ni vad.. they're right! Man hittar alltid något där, speciellt när man har ett eget hem.. ;)

Och idag hittade jag två bordslampor, tallriksset, två 6-delsset med glas, en papperskorg och såklart glödlampor ;) Dessutom var mamma and pappa snälla nog att ge mig en kastrull. Så nu ska ni få se på matlagning!

Tyvärr har jag inget bord så då får vi sitta vid mina vardagsrumsbord och leka kineser, but I like it! Har alltid tyckt bättre om att sitta på golvet, I know, crazy right? ;)

Dessutom.. ingen som har en sängstomme för en 120 säng som de inte längre vill ha? det fanns tyvärr inget sånt alls på IKEA.. wonderful.. men jaja, jag får bara ta och köpa en 160 säng ;) någon som vill köpa en 120 säng som behöver gå vidare? ;P

Annars känns lägenheten som ett hem. Och jag vill gärna dela den med er,
My home - Your home , My food - Your food, My plates - Your plates! Mitt motto ;)
Gillas!  Gillas!  Gillas!
...blir ni inte sugna på att hälsa på när ni ser detta? ;)

Alain Clark - Blow me away

http://www.youtube.com/watch?v=9nMc0wqgr2E&feature=related

Help me people now
Help me get the feeling back.
Got to get the spirit of the old days.
Where a song would get you to sing along.
And move you in a bullistic way.

Cause it seems these days that people with soul,
are locked out at a closed door.
That our music is just for business
But uh i've heard it before.

I need someone to push my button
And blow me away..
Get down to the bone of me.
And blow me away...
I need a new kinda something
to blow me away, blow me away..

There's a cure y'all
Of that i'm sure
It's just a matter of expressing ourselves.
Get the horns out..
Bet that ain't been done by anyone else.

See it ain't no thing
But don't you get me wrong.
This ain't about talking full down.
Is it just my dream.
That people with a vision.
Start making some sound.

I need someone to push my button.
And blow me away..
Get down to the bone of me
And blow me away...
I need a new kinda something.
To blow me away, blow me away...

I need someone to push my button.
And blow me away..
Get down to the bone of me
And blow me away...
I need a new kinda something.
To blow me away, blow me away...

Hopes and dreams
Bout joy and pleasure
All through the beat of a song
Yeah now there's an old way to do it.
A new way to put it.
ooh if you let it
We'll get you straight at it.
The sound and the rythm
You've got to start feeling the love, love, love..
oh yeah

Blow me away, blow me away.
I need a new kinda something.
to blow me away, blow me away...

559 + 207 = 759??

Okej, så här är det. Jag älskar min nya skola, det är skönt att vara så självständig som jag är nu när jag går på universitetet. Mina.. ehm, föreläsare (kan knappt kalla dem för lärare) är sjukt bra and i like it! Finns inget bättre än att sitta på vissas föreläsningar, cause they know how to talk, men tyvärr har nu ett problem uppstått. Eller nja, en problemsföreläsare rättare sagt, och det såklart med en problemkurs.. ekonomi, inte riktigt min grej. så jag biter ihop! Men det är svårt med en professor som gillar att höra sig själv snacka..

Han tycker till och med om att snacka så mycket att han missar sitt lilla fel på powerpointen..
Offentlig konsumtion: 759
Varav statlig 207
Kommunal 559

Jag trodde att det blev 766?.. jag kanske måste lära mig att räkna?

Dessutom är problemet med dessa "jag älskar min röst"-typerna att de helt enkelt inte tittar om personerna de föreläser för ens tittar på dem. Jag menar att han som vi hade nu, som faktiskt har samma namn som min pappa, inte tittade åt vårt håll en gång utan stod och tittade snett uppåt hela tiden.. han måste ha varit väldigt intresserad av de stackarna? Medan jag satt där och väntade på att få lite uppmärksamhet.. but that never happened.. Så jag började helt enkelt att rita fotbollar, hjärtan, gubbar, ögon, katter och smileysar i mitt häfte.. och en vän hjälpte mig såklart!

Men men, det är bara att bita ihop! Om man sitter och klagar och tycker att det är jobbigt blir det ännu värre. Det är bara att försöka se det som roligt, ohyes!

Men jag saknar min favorit ändå.. come back to us!


My game, my rules

Ok baby, I know you like it when I dance, but hold up. Stop right there! I'm not here for your entertaintment, I'm here to have a good night out with my ladies. So keep your hands off and stop messing!

Någon som känner igen sig? Jag gör det, tjugo gånger om, och till slut blev jag trött och sa det där rakt upp i ansiktet på en kille. För jag gillar helt enkelt inte när killar låser mina armar och tror att jag ska gå med på det, nej, här är det jag som bestämmer! och alla tjejer borde se det från samma ljusa sida som jag. En i tjejgänget är tyvärr inte lika självklart självständig som resten är och det syntes på henne när en kille höll henne mot väggen. Nu försöker vi lära henne de underbara reglerna att det faktiskt är vi som bestämmer och det verkar funka ganska bra. If ya don't like it, show it! Antingen puttas det bort eller så slutas det dansa, helt enkelt. Kom ihåg det när nästa snuskhummer tror han ska få sig någonting, det funkar för mig varje gång!


Denna veckan har varit så sjukt nice! Jag har träffat nya underbara människor, dansat, sjungit, blivit stalkad, gått i skolan, träffat gamla vänner och så har jag ju också färgat håret. Och antingen är väll det färgade håret det nya samtalsämnet för resten av alla mina kompisar. Yes, I know it's looking good, men ni behöver inte överdriva. Gör som mamma istället, låtsas om att jag inte färgat det alls! :D Jag lovar, jag märker det mer än alla komplimanger ;) Save the compliments for the gentlemen, då kanske jag till och med märker att de tittar på mig för jag gör det definitivt inte nu :P Den underbara berättelsen om mig gåendes före de andra på Malmös gator. Resten av vännerna ser huvudena vridas men jag går i min egen lilla värld och tänker på en annan homeboy. ;)

Jag har också läst väldigt mycket om mitt eget stjärntecken, och vissa bitar var skrämmande läskigt lika medan andra var så skrattretande så jag höll på att dö. Men det bästa av allt var: "Jasså, du har gått och blivit kär i en vädursflicka. Jag vet inte om jag ska gratulera eller tycka synd om dig"
Ehm.. ursäkta, tack? Men i alla fall.. det visade sig att det handlade om att jag är så stark i mig själv att jag behöver en ännu starkare man (vi pratar psyket nu) som kan komplimentera mig. Hur i hela friden ska jag hitta en sådan?

I think I'm on the right track and I like it <3

RSS 2.0