Huvudet i böckerna..

.. plugg, plugg och plugg. En tenta på lördag, oh ja, ni hörde rätt! Men ändå är det lördagen som jag längtar som mest till just nu.

För efter tentan så blir det fest at my place med underbara människor :) Jag är redan peppad!

Happy Birthday - Flipsyde


Cozy movienights..

.. igår tittade jag på film med underbar :) vi såg två filmer, American Psycho och Hancock. Två bra filmer på sina egna vis.

Idag såg jag ett ansikte på malmö station..

.. det var ett ansikte som jag för flera år sedan såg sist och som jag längtat efter att få se igen. Jag glädjs och vet nu att allt är bra, allt är bra.

Men tågstationen är inte bara till för att lugna ner mig. Skånetrafikens tåg och mitt förhållande är verkligen inte så ömt och kärleksfullt som jag hade velat att det skulle vara. Vårt förhållande går enbart ut på att förstöra för den andra, och av någon anledning så är det alltid jag som råkar ut för skånetrafikens gliringar. Idag så skickade de ut mig i Teckomatorp bara för att tåget inte funkade. Idag av alla dagar, och Teckomatorp av alla ställen? Jaaa , jag hann innan klockan slog för mycket, fatta det! Men antagligen av bara en enda anledning, Oscars kompis bror (var det rätt?) skjutsade oss och inte i lilla hastigheten. Jag gjorde tentan och fick sedan en huvudvärk som hette duga, ja, så går det när man oroar sig för mycket.


Dans, snö och märkesgemenskaper..

.. igår körde jag, emmylie och mika på lite nostalgi. Eller i alla fall till den graden att vi tre träffades på Mikas rum och hade förfest. Den tiden saknas faktiskt extremt mycket så jag är glad över att vi fick den tiden över. Samtalen handlade om allt möjligt och jag kan bara säga att jag är så glad över er två. :) Efter ett par drinkar hamnade vi på Kings Head där jag lyckades sätta en kille på plats efter för mycket tafsande på både den ena och den andra. Jag är lite småtrött på de där killarna som tror att de kan få vem som helst, speciellt när de inte är ett kap alls vilket resulterade i att jag berättade exakt hur värdelös killen är. No regrets really.

Och sen är frågan än en gång som spelas upp i mitt huvud, vad är det egentligen med all denna snön? JA, det var mysigt ett tag men när man inte kommer fram i tid och liknande eller inte kan gå ut alls är det inte riktigt lika mysigt, tyvärr. Min pappa skulle ha kommit till Ystad igår men på grund av snökaos i Småland lyckades han inte komma förrän nu, bra jobbat!

Mitt pluggande inför tentan imorgon går ändå rätt så bra, men jag kan slå vad om att jag kommer hamna i "vad är det här för frågor" imorgon, haha ^^ Jag tog lite paus nu för att fortsätta sedan så jag borde väll egentligen återgå till de sidorna jag har kvar.

ciao


Känslan..

.. av att bara vara, how wonderful isn't it?

Tackar dig för dessa dagarna även om jag vet att vi ska träffas om några timmar igen :)


Nytt och gammalt..

.. en av mina intressen att göra är att sitta och titta på musikvideos på youtube. Det är även att hitta två låtar, ett orginal och en ccopy av låten.. men de behöver möjligtvis inte handla om samma sak :) Exempelvis Aerosmiths Dream on har blivit kopierad av Eminems Sing for the moment, båda bra låtar fast jag uppskattar nog mer den gamla. Här är två låtar igen som är väääldigt lika men har inga att göra med saken. Det roliga med dessa två låtarna är att orginalversionens musiker är med i den nya versionen. Haha , men Stevie Wonder är ju såklart en av favoriterna så som Will Smith också är.

Gamla: I wish - Stevie Wonder


Nya: Wild Wild West - Will Smith feat. Sisquo


Ciao

Pink - AerosmithÄnnu en låt av mina favoritbandet :) En ganska egen musikvideo, men gillar den ändå ^^

Dagens horoskop för mig..

..  Angelica, Looks like you overdid it last night and are paying the price for self-indulgence. You may decide to try to stay in bed for a little longer than normal but the phone is ringing, people are knocking at the door, and there is loud roadwork outside your window.

OH MY.. can
someone please tell me what the hell me and my girls did for some crazy shit last night?

.. och vad höll Angelica på med?

.. och vem fan är Mikas Don Juan?

.. och hur lyckades Angelica få två killar att börja tjafsa på Öja?

.. och hur mår Nicole efter den hårda natten?

.. och vart fan tog Johanna vägen?

.. och varför sitter Angelica just nu i en killes mjukisbyxor och tshirt?

.. och kommer vi någonsin att vara människor igen?


Peppa som i fest?

Igår tog jag det lugnt! HAH! Där ser ni, även jag kan ta det lugnt ibland! även om jag inte hade världens roligaste kväll så tog jag det ändå lugnt, läste lite "Människor och märken", tittade på Moulin Rouge och var allmänt seg. Egentligen så slutade det med att jag koreograferade en dans, helt unbeliavable! Jag stod där sent på natten och dansade, och jag antar att det var för att jag ville dansa och inte sitta som en soffpotatis? ^^

Apropå dans satt jag på facebookchatten och hade "vem som dansar sämst krig".. Det gick ut på att man försökte övertyga den andra att det var en själv som dansade riktigt hemskt. Och ja, jag hade en mening med det här! Personen i fråga satt och skrev att den inte kunde dansa (varför säger människor så, klart de kan dansa!) och därför försökte jag förklara att jag inte heller kan dansa :D Detta i hopp om att personen ställer sig på dansgolvet när jag själv gör det.. jag är liksom mest pigg på att dansa ^^

När jag va som mest uppe i mitt dansande fick jag även ännu en person på facebookchatten:
"Jag är full hos **. är du också full sexxy?"
Vilket gjorde att jag hade väldigt roligt en lång tid.. däremot hade personen i fråga loggat ut från facebook innan jag hann svara. Jag hade tänkt skriva:
" Om jag va full hade jag inte suttit på facebook"
Även om det förmodligen har hänt att jag gjort det.. mest för att kolla upp vissa saker ^^

IKVÄLL ÄR DET I ALLA FALL FEST!
Antagligen så är jag mer PEPP just av den anledningen att hur många som helst hörde av sig under deras energiska festande.. och jag var liksom, väldigt sugen på att smyga ut i natten och joina men jag tänkte att det var bästa att stanna hemma och peppa inför morgondagen! ;) Och nu är det morgondagen, jag sjunger, dansar och peppar inför ikväll :D Jag hoppas jag träffar någon av er? ^^

CIAO


Boende

Min lägenhet är kallare än istiden, eller nästan i alla fall. Det är ingen bra idé att vara där och göra allt för att få lunginflammation. Det är elementen som inte har luftats på evigheter, det är jag säker på! Så nu sitter jag där och betalar pengar för något som jag inte ens har glädje av. Jag åkte till mina föräldrar idag, det är inte världens roligaste att frysa ihjäl, I'm telling you! Johanna och Marco är mina vittnen för att det är ett ställe glömt av kära gud! Så jag åkte till Ystad för att hämta en skiftnyckel, och hoppas på att jag inte lyckats förstöra hela rummet imorgon när jag själv ska försöka lufta de förbannade elementen. Annars älskar jag min lägenhet faktiskt, det är så otroligt skönt att ha något som är ens eget, en liten oas där jag kan göra lite som jag själv vill. Visst saknar jag människor, jag är en för social människa för att bo så isolerat som jag gör, men det kan ju alltid vara en idé att bli vän med grannarna.. även om de grannarna som är där är par allihop. Den personen inom gångavstånd från min lägenhet som vet vem jag är och som jag faktiskt snackat lite med är killen på McDonalds, och hur hemskt är egentligen inte det? Inte för att jag har något emot honom, han är sjukt trevligt, men jag hade kanske kunnat träffa honom genom något annat ställe? Däremot har jag inte varit på det gudsförgätna stället på evigheter, efter att ha läst snabbmatslandet vill jag inte se röken av sådana restauranger och än så länge har jag lyckats riktigt bra, lite synd dock med tanke på att jag har slutat träffa min enda "imaginaro" kompis ^^

Men, jag ska vara glad att jag har en lägenhet och att hyran är så låg som den är på ett så bra ställe ^^ Dessutom har jag mina ystadbo, lundbo och helsingborgare :D

ciao


Inte tillräckligt lockad..

.. okej, ja jag har vissa problem med förhållandebiten. Att jag nu, i detta skede av mitt liv, skulle vilja ha en partner, bo tillsammans, skaffa många söta barn och hund och katt gör att jag blir gråhårig. Okej, nu överdriver jag till max men eftersom jag alltid har sett allvarligt på förhållanden skulle jag känna mig som en hycklare om jag inte gav allt i mitt eget förhållande med Mr vem det nu är.

När även alla runt omkring mig gör slut med sina pojkvänner (fyra nära tjejkompisar har gjort slut med sina pojkvänner i loppet av en vecka) just i detta ögonblicket gör även det att jag gärna hade krypit ihop i ett skal och aldrig kommit ut igen. Vad finns det för mening med att ha ett förhållande när man gör slut och allt som har hänt i ett förhållande ska glömmas, grävas djupt ner i sanden och aldrig snackas om mer igen? Jag antar att det har med det här "allt eller inget" att göra. Som om det skulle göra saken bättre, är man inte tvungen till att hitta just rätt person då innan man vågar gå in i ett sådant krig mot ens rättigheter till kärlek? Jag vet faktiskt inte.. det känns som om jag är den enda personen på denna jorden som gör det då jag väntar och väntar och väntar tills jag inte orkar vänta och mina ögon blir blinda för varje potentiell kille som finns där ute. Så det kanske har med mig att göra? Förmodligen då jag redan erkänt för mig själv och alla andra att jag är en väldigt komplicerad person.

Men i och för sig behöver detta inte vara så sjukt komplicerat som jag vill se det, det är väll bara det att jag inte har träffat en kille som jag faktiskt kan känna att han är "den rätte" som jag så löjligt kan kalla honom för. Jag kanske inte har träffat en kille som jag skulle gå "all in", satsa allt och hoppas på att jag verkligen gjorde det rätta, visst har jag mina tankar hos vissa personer men då jag i princip aldrig träffar någon av dem kan jag ju inte heller påstå att jag vet om jag är lockad av hela det livet, även om vissa delar lockar mig mer än jag vill påstå. Jag hade gärna spenderat en hel dag i sängen medan jag tillsammans med någon tittar på film, men jag gör det inte med vem som helst.

En förvirrad Angelica ger bara mer förvirrade tankar, jag tror jag ska sluta upp med detta och koncentrera mig på pluggandet istället. After all är ju märkeridentitet och våra konsumtionsmönster ganska intressanta ^^

Amazing..

.. hur sms kan göra en glad flera dagar efteråt.


"Gällande ditt barn"..

... det är trevligt att gå in på sin mail och se det där som rubrik på en av meddelanden som är oöppna. Frågan är bara vilket barn, när fick jag det och med vem? De som skickar SPAM borde i alla fall hålla koll på vem det är de skickar till.

Jag gilla ritne att sätta i halsen. :P

"Jasså, du är lugnare idag?"..

.. "Vaddå lugnare idag?"
"Ja igår när vi träffades så pussade du på mig och allting"
"Träffade jag dig igår?"
"Ja och du gav mig pussar på kinden.."
"Oj.. jag har inget minne alls av det.."
- Andreas när han försöker förklara för dumma mig att jodå, vi sågs igår och antagligen då jag var som mest full.. och det vill inte säga lite, jag menar med tanke på mitt betende..

Däremot kan jag inte säga att mitt beteende va mycket bättre idag, vad jag nu höll på med, men Andreas hade den turen att träffa mig precis innan jag gick ifrån det nyrestaurerade Bar a Bar, och jag var därför nykter.. eller nyktrare är kanske ett bättre ordval?

Denna helgen har öppnat mina ögon för vad som är framför mig, jag ser och jag mår bra av det nu. Och oavsett vad jag gjort eller inte gjort denna helgen har jag i alla fall lärt mig något och jag ska ta med mig det. :)

Dessutom så ska jag inte säga för mycket men jag har hopp... ^^

Surprised by the behavior ;)

Jag, Isa och Nicole gick till Bar a Bar igår, däremot så lämnade Isabella oss ganska tidigt.. lite synd :(

Men jag och Nicole var lite all over the place och gjorde det som vi gjorde bäst nästan hela kvällen, vi dansade. ^^ Det som är uppskattat med Ystad och speciellt Bar a Bar är att man känner sig så trygg då man känner i princip alla där, även vakterna. :) Så vi hade riktigt roligt!

Dessutom kan jag påstå att kvällen var riktigt lyckad, oavsett hur överraskad jag blev över mitt eget beteende. ^^ Det allra bästa och mest överraskande var väll när jag bestämde mig för att hjälpa Johanna med hennes spel. Genom att hejdlöst flirta med den stackars killen bredvid mig gjorde jag att han hade noll koll på vad som hände med hans pengar.. däremot förstördes lite av effekten då killen jag träffat på dansgolvet kom och stod och höll om mig. Fast ändå, spelaren verkade egentligen bli mer triggad av det och försökte vinna mitt hjärta, härlig kille speciellt då han inte fattade vad jag höll på med.

Underbar kväll!

Ses vi ute?Bar a Bar öppnas igen för allmänheten då de i en månad haft stängt för att restaurera lite, detta betyder att jag kommer vara där, såklart vad gör man inte för sina gamla jobbarkompisar?, och antagligen alla andra ystadfolk jag känner och det är riktigt nice ^^ Kom GÄRNA dit, ni hittar mig på dansgolvet eller vid Black Jack-borden ;)


Daddy now we're killin' them back..

.. antagligen den bästa och mest känslofyllda låt jag hört. Det var flera år sedan jag hörde denna för första gången men den kommer alltid att vara en favorit.

Tell me why - Will Smith featuring Mary J Blige


RSS 2.0