Snart!

Tina fotograferade mig idag. Dessa bilderna kommer jag lägga ut så fort hon har redigerat klart, jag fick se och vissa var faktiskt riktigt bra :)

Tack så mycket <3

Vädret som förstör

Idag skulle jag ju ha blivit fotat med min vän. Men på grund av världens tråkigaste väder blev det inte mycket av det. Så det får helt enkelt bli en annan gång. Då kanske det blir efter torsdagens besök hos frisören. Vi får se, haha, kan bli intressant.

Jag ska träffa Isa idag istället. Så jag funderar på att dra mig iväg till affären för att köpa mat. Detta eftersom min mamma och pappa också är på väg hem och jag kanske borde laga mat.

By the way. Jag skrev om det dåliga vädret.. jag fryser ihjäl.. det suger!

ciao

En lååång dag!

Jag steg upp klockan sju imorse. Ohja, detta för att bege mig in till Malmö med världens bästa fru, Mika! Denna stunden kantades av många skratt, mycket prat om diverse roliga grejer och shopping. Det var helt enkelt en helt underbar och spontan grej vi gjorde. Jag tror att de spontana handlingarna är de som är bäst!

Efter det blev det jobb, och även idag blev det problem. Detta problemet kallas för påkörning av djur. Och detta skedde utanför Tomelilla, medan vi var i Svarte. Tåget blev inställt och vi stod och väntade på ersättningsbuss. Därefter körde det på som vanligt. Och jag kan även tillägga att det var riktigt lugnt på tåget, konstigt nog. Konstigt eftersom det hade varit match och möllevångsfestival. Men en mycket nöjd Angelica.

Nu ska jag sova, innan jag är helt död. Vi hörs!

Vad göra?

Jaha, ännu en gång sitter jag här och har ingenting att göra. Mamma, pappa och farmor har rest till Småland. Rebecca har rest till Halmstad. Jippiie, för att vara ensam hemma. Jag börjar redan klättra på väggarna. Någon vänlig själ kan ju alltid höra av sig?

ciao

:)

Det var en sjukt rolig kväll igår! Jag gick ut med Tina och Mika.. och det var härligt folk ute. Även om det finns vissa undantag. En kille som en kväll gjorde mig förbannad, eftersom han flörtade med Mika och tafsade på Emmyllie, var där igår. Jag vet inte ens om han kommer ihåg att jag skällde ut honom, mest för att han trodde han skulle få flörta med mig. Han trodde lite väl mycket och om han försökt lite till hade jag nog lackat totalt.

Jag träffade den personen jag gick dit för att träffa. Som sagt, kvällen var sjukt härlig.

Pepp

Peppar för ikväll! :)


Självklart.

Jag är den mest smarta på den jord. Och för att bevisa det ska jag ge ett exempel på det mest smarta jag gjort denna veckan. Jag la mig för att läsa klockan sju på kvällen idag. Och så somnade jag. Det är riktigt bra när jag ska börja jobbet tidigt imorgon (á sex på morgonen), eller hur har jag lyckats konstatera för er alla nu att ni inte hittat någon som tänker längre än mig?

I alla fall har denna dagen varit riktigt trevlig. Jag har tränat, gått på stan med syster och därefter för första gången på minst ett år umgåtts med min vän Linus. Det är intressant för vi kan snacka om allt oavsett hur länge sedan det var vi träffades sist, så vi tog en öl på marinan och bara pratade. Så som sagt, dagen har varit på topp för mig!


En lugn dag

Jobbet var lugnt, och jag har varit och bokat hos frisören för tid. Det blir på torsdag, ge GÄRNA förslag på hur jag ska göra med håret!

Jag har även sett två filmer med Rebecca och det var riktigt mysigt. Därefter blev det en stund ut på Kiviks marknad med Tina och Ralf, det var riktigt trevligt! :)

Confused..

Ja eller nej. Då eller nu. Si eller så. Tankarna sträcker sig långt, men når inte hela vägen fram. Mina tankar blir bara ett virrvarr av laddningar.  Men det verkar inte som om det är mig det slår mest ut på. Jag har alltid varit ärlig, men på något sätt blir det jag som spelar ett spel. En förvirrad Angelica lutar sig bakåt och låter tankarna gå i en lugn ström. Det är dags att klippa av.


Det var en tidig dag!

Idag började jag jobbet tidigt, vilket också betyder att jag slutade tidigt. Haha! Så idag kommer jag ha tid över till att göra.. en massa! Så när min sömntuta till syster vaknat och gjort iordning sig blir det stan för vår del, har en del ärenden att ta hand om. Däribland beställa tid till håret! Förhoppningsvis finns det tid på fredag eller lördag :)

Så, vad ska ni ha för er? Hade varit roligt att lära känna mina läsare :)

Peppad!

På söndag ska jag hjälpa Tina lite. Det blir att ställa sig framför kameran. Hon hade ett nytt tema och behöver en till modell förutom sig själv till detta och frågade mig, ska faktiskt bli riktigt roligt! Ibland kan till och med jag vara peppad på kameran!


Blir bara glad.

Kunde som vanligt inte sova speciellt länge efter att jag festat. Men imorse va kanske lite av det värsta laget, jag var vaken vid 5, den tiden som Malmö stänger sina barer, ofta! Men kan ha varit rätt bra eftersom jag fick mitt efterlängtade sms då. Så det slutade efter ungefär en halvtimme med sms-ande att Angelica faktiskt lyckades SOMNA OM, det händer aldrig! Haha underbart!

"Jobbar Angelica **** här som tågvärd?"

Idag sa mamma till mig:
"Du får inte ge ut ditt namn när du jobbar!"
Eftersom jag snackade i telefon och hon hade bråttom blev det inte mycket mer med det. Ett mysterium för mig eftersom jag aldrig gett ut mitt namn till någon alls. Sen kom svaret.

Ett par killar i Svedala frågade en tågvärd just detta. Med mitt efternamn, ofta jag skulle ge ut mitt efternamn! Haha, men kan vara roligt att få veta vem det va som gjorde detta, och som gjorde att alla på jobbet oroar sig. haha!

<3

Tack.

Träningsuppdatering.

Frukost: Två 10-minuterskokta ägg och några skivor paprika bjöd det på, och en massa vatten.

Träning: Haha, ännu mer vatten. Körde ännu en gång på danspass, och körde lika intensivt som förra gången. Därefter styrketräning.
Och stretch.

Kan påpeka att jag ALLTID blir gladare efter träning. Gårdagen är som utsuddad. Träningen och en viss person är mest inblandade i detta.


Uppskärrad.

Nu har jag sett den lite värre delen av arbetet jag har. Och det är bara att säga att jag mår bra. Nu kommer det att göras en massa åtgärder för min skull och jag ska bevisa för mina chefer att jag mår bra så jag kan fortsätta jobba. Det känns bra nu i alla fall.

Jag tackar alla som hört av sig och varit oroliga, älskar er allihopa och jag kan bara tacka mina kollegor för att de är de finaste någonsin! Men nu ska vi inte älta det mer!

Förövrigt har min dag varit fin. Träffade Mika en stund och planerade lördagen, och därefter jobbade jag. Och efteråt har jag snackat med flera stycken, varav en uppskattades riktigt mycket.

Ni är fina allihopa!

Kort uppdatering.

Gårdagen var super, även om det var riktigt varmt på arbetsplatsen. Jag blev erbjuden modelljobb (som jag bara skrattade åt men tack för komplimangen!) och hade världens trevligaste kollegor att arbeta med. Natten som efterföljdes var.. trevlig på sitt sätt också. Jag tackar för den. :)

Nu blir det jobb. Kanske skriver senare.


Grymt mysig dag.

Jag har varit ledig idag, och den spenderade jag tillsammans med Emmylie och Mika. Först var vi på stan och därefter grillade vi. Vi avslutade allt med ett kvällsdopp i ett förvånandsvärt varmt hav! Det har varit riktigt trevligt och mysigt och det har funnits väldigt många intressanta ämnen att dra upp. Dessutom har de verkligen gjort att jag känt mig bättre till mods.

Jag passar på att berätta att jag har blivit antagen på samtliga kurser jag sökt till och det gör mig bara lycklig. Därför är det dags för mig att bestämma mig hur detta året ska bli. Intressant.

Dagen är slut.

Ja, gott folk. Då är dagen slut och det är dags för mig att gå och nanna. Ska bli skönt med en säng och att inte jobba imorgon. Dock har det varit grymt roligt på tågen, har varit riktigt trevligt att träffa vissa människor!

Imorgon blir det förhoppningsvis tid för mig att träffa någon kompis och dra till stranden, jag är verkligen på! När jag väl vaknat.

Nej, nu blir det verkligen sängen, annars blir det att Angelica sitter med huvudet på tangentbordet!

Missing you.

I had no idea that I would ever
miss you the way I do


Blåmärken på smalbenen..

... trevligt trevligt. Det ser rätt roligt ut med ett stort rött märke på vardera smalben. Men det var det värt!

Igårkvällen var sjukare än väntat. Det mest sjuka var killen som trodde att "hämta mina örhängen" betyder något helt annat. Jag bara skakar på huvudet åt det, no way oavsett vilket. För mycket komplikationer, jag vill bara ha mina örhängen.

Dessutom var det någon kille vi träffade på gågatan..
Jag: "Jaa, Mika och jag.. Angelica, ska festa ikväll"
Han: "Angelica *mitt efternamn* ?
kanske lite läskigt. men ändå roligt att ngn har koll på vem man är.

Jag vill till stranden, till marinan.


Jodå, lite färg har jag fått.

Jag ska nog tacka gudarna för greklands-resan förra året.. den gjorde att jag fick mer pigment.. om detta varit för ett år sedan hade jag varit rödare än en tomat och det är jag inte.

Jag har varit på stranden med min facebook-fru Mika. Vi var där i ca 4 timmar och spanade in.. en kille. Mika vill vara vid reningsverket så det är dit bort vi cyklar, men faktiskt var det mycket trevligare med lugnet som är där. Jag har också doppat mig för första gången detta året, det var KALLT! Men skönt efter första doppet.

Ikväll ska vi på utgång!

Bra start på dagen!

Först danspass här hemma som gjorde att mamma och farmor blev svettiga bara av att titta på mig. Jag inkluderade även en massa funktionell styrketräning och avrundade med strech. Skönt som tusan!

Nu sitter jag och äter min.. typ frukost. Jordgubbar, mums!

:)

Jag och Mika planerar parkhäng den 24. Hoppas det blir bra, i alla fall är jag överlycklig. En person som jag jättegärna vill träffa igen ska åka ner hela vägen från Stockholm. Som sagt, överlycklig.

Lyckligt lottad.

Vill bara tacka alla människor i mitt liv för att de finns. Utan er är jag ingenting! Tack <3

"En frisk fläkt i vardagen"

Det var vad en person kallade mig i lördags. Denna personen kom från Nötesjö, vad i hela friden är det för plats? Ligger visst mellan Svedala och Skurup. Haha jag gillar det oavsett, lyckades ganska bra med att överraska personen.

And I know karma’s gonna get me back for being so cold
Like a big bad wolf I’m born to be bad and bad to the bone
If you fall for me I’m only gonna tear you apart
Told ya from the start
- Taio Cruz, Ludacris


Min farmor :)

Finns det någon härligare kvinna på denna jorden? Människan är över sjuttio år men lyssnar gärna på mina festhistorier. Min farmor är som en vän i min egen ålder. Haha älskar dig farmor <3

Vad vill du människa?

En person säger en sak men vill att man ska förstå att den menar det exakt motsatta genom kroppsspråket. Någon som känner igen? Jag vet inte hur många gånger det har hänt. Och jag är sämst på det. Om en människa säger höger men menar vänster så tar jag det fortfarande som höger, om inte personen pekar väldigt frenetiskt åt vänster, då kan jag faktiskt inte misstolka det hela. Jag vet inte vad det beror på. Men min begåvning på att läsa av människor är begränsad till det yttersta. Det vill säga, jag kan läsa av människors sinnesstämning men inte om de säger något och vill att jag ska tolka det på ett annat sätt.

Eftersom jag, verkar det som, sårat en person så mycket att denne inte svarar på grund av allt detta känns det som om jag har mycket att lära. Jag vill inte att det ska bli missförstånd.


Omtumlande gårdag efterföljs av lugn.

Idag har jag haft en heldag med Louise. Jag blev hämtad i hennes cab och sedan åkte vi till Sandhammaren, av någon anledning åkte vi via Hammenhög (?), för att sola. Därefter åkte vi till Bornis (hennes häst) som jag blev förälskad i på en gång. Världens snällaste vågar jag nog påstå! Efter det grillade vi i Tomelilla hos hennes pappa. Jag säger bara, en himmelskt avslappnad dag. Jag behövde detta efter gårdagens omtumlande upplevelser som jag inte vet om jag vill uppleva igen eller inte.

Igår började jag dagen med att träffa Johanna för att ha lite lugnt innan hon skulle till Holland. Vi gick på stan, tog en glass och pratade om allt det vi behövde snacka av oss. Det var otroligt härligt och jag är bara så glad att vi fick den stunden tillsammans.

Därefter kom mamma och pappa hem från Grekland, de har haft det mysigt. Och det kan jag också tänka mig. Har faktiskt saknat dem lite.

Jag jobbade därefter i fyra timmar, ett trevligt arbetspass som jag skyndade mig ifrån för att göra ordning mig. Därefter stack jag till Öja.

Jag tänker inte skriva för mycket om Öja. Visserligen var jag bara mig själv, och brydde mig inte för första gången på länge av vad folk tyckte. Det borde jag inte heller, det finns inga bärrar för vad jag får och inte får ta mig till i fråga om vissa situationer. Men det verkar som om jag nu inte vet om jag ångrar mig eller inte.

Därefter hade jag min sista timme med Johanna. Jag klarar knappt tanken av att hon inte ska vara här i ett helt år, eller kanske till och med mer. Eftersom det inte finns några ord att beskriva den förlusten jag känner över att hon rest härifrån tänker jag inte ens försöka skriva ner det här på min blogg. Det enda jag vet är att när vi sa hejdå till varandra brast det för oss båda, vi stod och kramade varandra samtidigt som vi grät.. i alla fall ända tills Johannas följeslagare i bilen tutade på oss. Jag hade inte mycket smink kvar därefter.

nu ska jag sova, upp halv fyra!


Jag lever!

Hej, jag lever. kunde inte skriva inlägg igår. Men det kommer, men först stranden med kära Louise!

"Du är för snygg för att vara tågvärd"

.. riktigt roligt citat från en kille som tappade hakan när han träffade mig. Vad ska man säga till en sådan kommentar? "Neeej.." Han tappade hakan ännu mer när jag kramade om hans kompis som jag trevligt nog känner. Haha, ett härligt gäng.

Jag fick även en kille att sätta sig på knä, pussa min hand och säga förlåt.. eller rättare sagt, det var pinsamt värre.

Jag träffade också grymt många jag känner, en av dessa var Nicole som jag inte träffat sedan hennes maskeradfest, det var ett tag sedan. Vi hade MYCKET att snacka om.

Haha, härliga jobb <3

Näst sista dagen med Johanna..

.. gumman, jag ÄLSKAR dig! På ett och ett halvt år har du blivit en så nära vän så det inte är klokt. Jag har delat så många roliga minnen med dig (och Louise) att jag inte vet vart jag ska börja. Så fort jag tänker på att du ska lämna oss och vara borta i minst ett år känns det som om strupen snörs till riktigt hårt. Att försöka peppa dig att åka ner dit samtidigt som jag själv känner mig nere för att du ska ner dit är jobbigt, men behövligt. Testa dina vingar, du kommer klara dig fint. Det kan jag garantera dig!

Idag är näst sista dagen vi träffas. Och sista dagen vi fikat. Men imorgon är sista dagen vi festar! <3

Stockholm ligger inte så långt borta..

Ja, det kanske blir en Stockholm resa för min del ändå. Det ligger ju faktiskt inte så långt bort och hade varit riktigt roligt att få träffa en viss människa. Mys!

OFTA Facebook!

Så här går det när man inte kollar sitt mailkonto på några veckor.


Onsdagspremiär.

Jag har en klisterlapp på min handled där det står "I trafiken? Avstå Alkohol!", denna satte min nyfunna vän på handleden och den är fortfarande kvar. Tackar för det!

Bar a bar hade onsdagspremiär igår. Att de alltså har öppet på onsdagar också, mycket trevligt. Jag skulle egentligen inte ut (det börjar visst alltid så) men Johanna fick ut mig (slutar visst alltid så). Jag drack ingenting, förutom att jag smakade på någons cider och Tims öl, men det var riktigt trevligt att gå ut och träffa folk ändå. Kvällen började lite knaggligt (att gå ut när man är nykter och ingen står på dansgolvet när man själv vill dansa är inte jätteroligt) men slutade helt underbart. Jag har fått ny respekt för att bara sitta och prata. Även om mina vänner hade kunnat hitta ett mer strategiskt ställe att sätta sig på. Jag måste säga att Robin är världens härligaste kille och om vi inte varit så nära vänner hade jag blivit kär i honom! Haha, "DU GÖR INGENTING, ANGELICA!!". Jag hade ändå inte tänkt göra något, skulle inte ens fara mig in (när jag är nykter). Men tack till Robin för att han är världens bästa.

Som sagt drack jag inget, detta eftersom jag börjar mitt allra första jobbpass idag. Det passet börjar vid tre och slutar klockan tolv, wiho! Det är ju bra att jag sovit ut. Det verkar på något mystiskt sätt som att bara jag är ute sent och festar (oavsett om jag druckit eller ej) så vaknar jag för tidigt. Trevligt.

ciao.

RSS 2.0