Helt underbart

Idag gick jag upp klockan sex för att dansa, göra styrketräning och sen ut för att springa en liten bit. Det känns helt underbart i kroppen!

Jag fick mina kläder igår, och fick lite smått panik när jag såg min löparjacka, tyget var tunnare än min strandklänning. Men när jag bestämde mig för att testspringa igår, i -7 grader så kan jag med ärlighet säga att jag var så varm att jag svettades. Jag använde inte så speciellt mycket kläder heller,
linne, underställströja, löparjacka, halsduk och vantar på överkroppen. På underkroppen hade jag underställsbyxor, tights och löparstrumpor. Jag tror att man ska frysa lite precis när man börjat.. eftersom om det är för varmt under tiden man tränar så försämras effektiviteten av träningen.

Idag ska jag ha ett pass som börjar i Helsingborg så det är dags för mig att göra iordning mig och sen ta och åka dit. Hoppas er dag blir lika bra som min start på dagen!

Shopping

- Löparset
- Träningsset
- Träningsbyxor
- Två par träningslinnen
- En tränings t-shirt
- Ett underställsset
- En träningsbh
- Två par träningstrosor
- Två par löparstrumpor


CHECK!


Det här med sång..

Igår så jobbade jag ett Simrishamnspass, vilket betydde att jag var hemma hos mina föräldrar i Ystad först. Och dessutom kom även min bror och hans familj på besök. Så otroligt mysiga ungar är de och det är underbart att få sitta och mysa lite med dem.

När vi allt som allt sitter där och småpratar så börjar jag nynna lite på "My heart will go on" för den låten hade av någon oförklarlig anledning fastnat i mitt huvud. När jag som bäst sitter där och nynnar i min egen lilla värld väcker min bror upp mig med frågan:
"Jaha Angelica, när ska du börja med allvar när det gäller sången?"
jag tittar väldigt lätt oförstående på honom och undrar om han har slagit i huvudet någonstans.. Skåpsluckan i köket brukar vara den som ger mest ont.. han ser detta och säger:
"Ja, jag undrar för annars kommer jag tvinga dig. Jag kommer ihåg när du sjöng Det vackraste på Tindras dop.. då började både Camillas faster och farmor gråta.. och Natasha"
Jag tänkte komma med en väldigt lätt sarkastisk kommentar om att de säkert grät för de inte visste vad de skulle göra med oljudet men lät bli, kan vara bäst för jag vet att min bror annars skulle bära upp mig som om jag var en fjäder och springa runt med mig överallt.. ungefär som han brukar göra då han ska bevisa att det är han som har rätt.


Därefter har jag suttit och funderat på det mycket.. De folk som känner mig har väll vid något tillfälle fått höra mig sjunga någon liten trudelutt, men mer är det inte. Det finns ju såklart en anledning till varför jag aldrig skulle få för mig att satsa på något som har med sång att göra, det är helt enkelt för att jag inte kan sjunga inför publik. Jag ser mig ungefär som den där killen i Idol som hade en grymt bra röst men som behövde ha att Juryn i praktiken sjöng med honom för att han ens skulle våga sjunga ut en enda ton.

Synd är det, för att sången betyder mycket för mig och har på många sätt hjälpt mig igenom många svåra stunder. Och de som hört mig sjunga säger att jag sjunger bra (men med tanke på att personer som söker in till Idol har hört från folk att de sjunger grymt bra gör att jag känner mig lite kluven till att ens tro på det.)

Så därför fortsätter jag med sången hemma istället, där ingen hör mig. ;)

My feet is killing me..

.. men det gör inget ^^ Imorse vaknade jag tidigt, tidigt bara för att göra iordning mig och gå till jobb. Jag gick hela vägen hem ifrån mig till kontoret i Malmö, en gång på ungefär 30 min. Jag jobbade och sedan gick jag hem igen. När jag var på väg hem köpte jag lite mat som jag också kånkade på halva biten. Men det känns bra.

Det känns även bra att vara i min lägenhet, och speciellt i min säng. Jag tror inte jag känt något så gudomligt som den på länge!

BUH

;)
Och här är när man tröttnat på att försöka få till en bra bild:

Användbar julklapp

Av min syster fick jag en plattång i julklapp. Eller ja, straight and curl - Björn Axen OBH Nordica för att vara exakt. Den har varit väldigt användbar, och nu ikväll plattade jag håret och tog lite bilder, haha.


Terapi

Hej hej bloggen!

Idag har jag kört på riktig terapi. Jag hade innan julen köpt en stor chockladask för 99kr på Hemmakväll. Jag åt inte upp denna under julhelgen och därför var den kvar. Idag ville jag se vad som egentligen fanns i den och jag öppnade därför denna. Chokladasken låg därefter bredvid mig i soffan och jag kände lukten av choklad  under hela tiden jag såg på film. Min kära familj åt utav chokladen men efter kanske 20 min med den bredvid mig brydde jag mig inte och hade inte ens rört den.

Ett tips till er sötsugna personer, haha ;)

Au revoir


Träningsvärk!

Hallelujah säger jag bara och välkommen tillbaka till den efterlängtade träningsvärken! :) Igår tränade jag hårt och likadant idag vilket har gjort att min mage riktigt känner av det.

Årets nyårslöfte

Under de senaste veckorna har jag insett att mitt liv inte riktigt är så hälsosamt som det varit. Och jag är en sådan person som fåt panik om jag inte får leva så där hälsosamt som jag vill. Därför har jag bestämt mig för att från och med imorgon kommer det förändras ganska så radikalt.

- Mer träning
- Mer regelbundna tider när det gäller mat, kan vara svårt me djobbet jag har men jag ska klara av det.
- Nyttigare mat
- Inget godis
- Ingen läsk
- Ingen alkohol, och ja, ni läste rätt, ingen alkohol.

Året 2010

Nu kommer jag lite försenad med det här, eftersom detta skulle lagts in den 31 december. Detta är något jag suttit och funderat på, försökt klurat ut och haft stora problem med att bestämma mig. Men till slut kom det. Mitt år, vad som gjorde 2010 till det bästa någonsin.Årets kväll
, okej den här hade jag nog inte speciellt stora problem med att bestämma mig för:
13 februari var det Öja, då skulle jag på förfest med mina tjejer för att sedan träffa några killar ute. Kvällen blev den galnaste någonsin och jag skulle inte vilja byta den mot något. Mina tjejer kommer alltid vara de bästa som finns!  Dessutom var även en av de killarna jag träffade ute Kristian och det utvecklades till något fint, årets kväll definitivt!

Andra kvällar att minnas:
- Kvällen då jag, Mika och Emmylie tog ett kvällsdopp.
- Kvällen då en parkbänk var inblandad.
- Kvällen jag och Johanna åkte till Öja spiknyktra.
- Kvällen jag mötte min kära dansk.
- Kvällen då jag, Johanna och Louise festade i England.Årets tjej
, blev efter otroligt många funderingar och med många som jag skulle velat sätta där uppe:
Rebecca, min syster, har funnits där för mig i vått och torrt och jag älskar henne så otroligt mycket. Varje timme spenderad med henne har varit guldvärd, dessutom så beundrar jag henne något så enormt för vad hon har fått stå ut med detta år. Hon förtjänar denna titel otroligt mycket. 

Andra tjejer i mitt hjärta:
- Johanna, för att hon känner mig såsom ingen annan gör.
- Mika, för att ha stått ut med att träffa mig i princip varje vecka och lyssna på mina problem.
- Isabella, för att alla gånger jag träffat henne har hjälpt mig igenom många situationer.
- Tina, för att ha lärt känna henne och fått en så underbar vän.
- Louise, för alla gånger vi hjälpt varandra.Årets kille,
nu blev det spännande va? Här har jag stora problem med att bestämma mig men även här måste någon finnas:
Peter, min dansk. För de gångerna jag träffade honom och sättet han fick mig att känna mig. Nu funderar ni säkert på varför det inte står något om honom i min blogg, det är helt enkelt för att allting var för nytt. Alla stunderna med honom var definitivt guldvärda och han är en sådan person som aldrig skulle kunna såra mig.

Andra killar att ha i åtanke:
- Robin, för att han är den finaste killkompisen man kan ha.
- Kristian, för att han hjälpte mig igenom mångt och mycket i början av året.
- Marco, för han älskvärda sarkastiska kommentarer som man inte kan göra annat än skratta åt.
- Linus, för alla stunder då vi gått ut och tagit varsin öl och bara pratat.
- Martin, för alla pratstunder och roliga kommentarer.Årets låt,
herregud, måste jag bestämma en sådan också? Det här ska nog gå bra!:
Fight for this love – Cheryl Cole, för att ha haft stor betydelse för mig känslomässigt. Jag har sjungit med och hållit med i exakt vartenda ord den låten har i sig. Inte varje gång som det händer, haha.

Andra låtar att minnas:
- Alors on danse – Stromae, för att den påminner mig om så många helt underbara människor.
- We no speak americano – Yolanda Be Cool & DCUP, för att ha givit mig många roliga kvällar.
- Only girl (In the world) – Rihanna, för att den helt enkelt är otroligt bra.
- Dream on – Aerosmith, inte direkt en nygjort låt men den gav mig en underbar kväll.
- Fuck you – Cee lo Green, för att jag älskar låten.Årets matställe,
kan ju också få representeras, vad tyckte jag var bäst?
Triangeln, Ystad, bara för att jag helt enkelt haft de bästa dagarna där med min kära Mika. Hon äter gyrossallad och jag äter Eufrat-pizzan som är där. Och vi sitter där och snackar i minst två timmar, helt otroligt underbart!

Andra matställen detta året:
- Bamboosa (thaibuffé), för att jag även spenderat mycket tid där med Mika, min familj m.m. Killarna på stället har gett mig ett gott skratt varje gång efter att de frågat om jag haft pojkvän.
- Espresso house i hela Skåne, för alla stunder jag varit där med mina vänner eller när jag jobbat.
- Pressbyrån i hela Skåne, för att det hållit mig mätt när jag jobbat, haha!
- Rådhuskällaren i Malmö, för att jag helt enkelt älskar konceptet med filéfrossa.
- Max i Ystad, för att jag de har öppet en timme längre på utekvällarna och att jag därför fått min fyllemat.Årets film,
denna hade jag problem med. Vad har jag egentligen sett för filmer?
Harry Potter och dödsrelikerna del 1, jag tror inte ens folk behöver fråga mig varför. Jag älskar helt enkelt Harry Potter och denna film stod högst på min lista för detta år. Allt jag kan säga var att den var helt underbar.

Andra filmer jag sett och kommer ihåg:
- Alice i underlandet 3D, för att jag helt enkelt älskar katten i 3D, haha!
- Inception, för att det var den första filmen på länge som fick min hjärna att arbeta lite, det uppskattade jag rejält.
- Prince of Persia: Sands of time, ja tack säger jag till denna lite mer actionfyllda film.
- Eclipse, och ja, jag gillar de filmerna och böckerna också.
- Robin Hood, för att de inte tjatade om samma gamla scener som vanligt. Faktiskt roligt med en ny handling vilket piffade upp sagan rätt så rejält.Årets bild
, det var svårt att bestämma mig här men jag kom fram till den här bilden. Jag och Tina gör bra ifrån oss haha.Andra bilder att ha i åtanke:
 


GOTT NYTT ÅR FOLK I EFTERSKOTT! :)


RSS 2.0