Fått min iphone!

Skulle bara testskriva ett inlägg med min nya iphone, verkar fungera.. Går inte lika bra att ladda upp en bild men sånt är livet.. Jag sitter på tåget och lyssnar på spotify, vaddå lyxigt? Vill i alla fall våga påstå att jag åker grymt mycket i mitt arbete.. Men det är väll det som är grejen. Är snart i Malmö, men vi hörs senare! Au Revoir

Ännu en dag

Ja, då var denna dagen slut, med både jobb och träning inkluderat.

Godnatt!

En dag slutar alltid bra med en härlig dusch ^^

Would you like to be my valentine?

Så, idag är det Alla Hjärtans Dag. Det blev jag påmind om när jag loggade in på facebook och såg att min kära kompis frågat om jag ville vara hennes valentin. Hehe, det märks var jag har huvudet någonstans. I alla fall kunde jag inte ha missat det på jobbet med alla chokladaskar och blommor som rörde på sig.. Gulligt värre, jag vet inte riktigt vad jag tycker om dagen. Om den bara är kommersiell eller om det finns något speciellt bakom det. Det är i alla fall en fin tanke!

Dagen vill jag tillägna min familj, min släkt och mina vänner.

Och dagen till ära så gör jag lite "Alla Hjärtans Dag"-fotostuk, haha!


Bild på håretSå blev resultatet på  gårdagens färgning.. ni får ursäkta hur jag ser ut.. mitt försvar är att jag arbetat sen fem imorse och nyss kom hem.

Färgat håret

Eftersom min bruna färg av någon anledning blivit väldigt blond till färgen tog jag och färgade om håret, igen. Bilder kommer kanske upp senare. Snart ska jag dock se min nyinköpa Bad Boys (DVD) tillsammans med mamma och pappa.

Dessutom köpte jag silkesdroppar till håret, den enda produkten enligt frisörerna som faktiskt styrker håret när det är förstört. Alltså var det dyra grejer, men helt ärligt är det nog en av de bättre inköpen jag gjort denna månaden.. kanske.299 kr för 150 ml.

Ännu mer shopping

Jag börjar bli lite orolig för mig själv, haha! Nej men har precis investerat i två lite större grejer.

1. Greklandsresa, 6-20 augusti till Kreta med min kära syster. Jag sitter redan och väntar i princip, kan vara för att enligt mig finns det inget bättre än att åka ut och resa. Redan vid flygplatsen så känner jag mig hemma och får en myskänsla av det hela... ja, jag är galen. Ska bli kul i alla fall att åka med min syster, det var ett tag sen vi gjorde något tillsammans.

2. iPhone 4, grattis till mig! Eftersom min kära vän som jag lånat en mobil av behöver den tillbaka kan jag lika gärna investera i det som jag redan haft i tankarna. Så snart kommer jag ha min låtsasdator med mig överallt, vem vet.. min, oh, så tomma blogg kanske får mer inlägg då eftersom jag inte kan skylla på att jag inte har tid. Jag tackar i alla fall så mycket för lånet av mobilen, den har varit helt underbar!

RSS 2.0