Underbart!

Utväxten är borta.. äntligen ser mitt hår fräscht ut igen, överlycklig :D

Nedräkningen har börjat! :D

Snart kommer min andra hälft tillbaka. Min kära, förvirrade, galna och heeelt underbara Johanna kommer tillbaka! I alla fall för två dagar :) Snart, snart, snart!! Och jag är ledig hela den helgen, ojojoj! Och Robin ska ha sin avskedsfest, kanske inte riktigt lika lyckligt.. men det betyder i alla fall att jag, Johanna och Robin kommer vara tillsammans en gång innan han flyttar till New York. Det betyder att helgen kommer vara galen!

Det har gått lång tid sedan den fjärde juli men tre dagar är i alla fall något. och snart drar jag och Louise till Holland, jajamen! ;D


Surprise, Surprise :)

än en gång ska jag ta mig till Turning Torso för en "modell för en dag"-fotografering :)
På söndag ska dessa bilderna tas, gutt :D

En till rolig sak är att på ena tagningen har jag varit brunett.. därefter rödhårig och nu blond ;D
Säkerheten på tåg.

Igår hände en hemsk olycka.. ett tåg åkte in i en traktor och orsakade att människor skadades och en avled. Det som inte minst sagt irriterar mig är medias sätt att skriva om det. De skriver exempelvis att TÅGET åkte i för hög hastighet, alltså att lokföraren inte gjorde som säkerhetsföreskrifterna säger.

Jag säger bara ATC (automatic train controller).
Låter rätt ganska självklart va? En dator som hjälper till att se att lokföraren kör rätt. Som bromsar tåget om det går i för hög hastighet, som stannar det om det går förbi röd signal (stoppsignal) och som alltså ser till att lokföraren inte klantar sig. Om ett tåg alltså gick snabbare än säkerhetsföreskrifterna säger skulle det pipa som en galning och om lokföraren inte gör något åt det stannar det, jag vet det.  Har själv varit med om det. Tågsystemet är komplext, det är avancerat och det finns knappt någon chans alls att det är lokföraren som klantat sig. Det finns fjärrtågklarerare som övervakar allt och ett signalsystem som är så säkert att jag vågar jobba på tåg.

Men om nu tåget skulle gå snabbare än vad det fick finns det ändå ingen anledning att klaga. Tåget tar ändå två kilometer på sig att stanna, speciellt under hösten. Det väger fortfarande flera ton. Det finns en anledning till varför det står "obehöriga äga ej tillträde", tro mig.

Det är nästan aldrig en tågolycka. Det är nästan alltid en bilolycka, och det var det denna gången.

au revoir,
Angelica

.

Grattis, du kom på hur du skulle lyckas såra mig en sista gång.

Pop!

You know how people
have these little habits
That get you down. Like Bernie.
Bernie like to chew gum.
No, not chew. POP.
So I came home this one day
And I am really irritated, and I'm
looking for a bit of sympathy
and there's Bernie layin'
on the couch, drinkin' a beer
and chewin'. No, not chewin'.
Poppin'. So, I said to him,
I said, "you pop that
gum one more time..."
and he did.
So I took the shotgun off the wall
and I fired two warning shots...
...into his head.

Just a dream - Nelly


Internet 200 kr billigare..

.. ja, det fick jag lära mig. Igår va jag snäll och sa åt mamma och pappa att jag kunde köpa deras vattenkokare de bestämt sig för.. Detta eftersom den igår inte fanns inne. Så för ungefär en timme sedan gick jag emot Elgiganten och den nya vattenkokaren på 699 kr. Ja, så mycket kostade den visst. Men snygg design och en temperaturmätare, och så kommer den från OBH Nordica. Det är väll det som gör det.

I alla fall så skulle jag nu visa den förbaskade vattenkokaren via internet till en kompis och där fick jag se den på hemsidan, där kostar den 510 kr. Jag förundras verkligen över prisskillnaden när det är samma butik. Haha sjukt kul!

För övrigt vågar jag påstå att det känns som något stort, tungt och hårt kört in i mitt ansikte.. Mitt huvud vill inte riktigt det jag vill. Men jag mår bättre nu i alla fall än vad jag gjorde i helgen då jag hade feber.

OJ, glömde nästan.. Martin ville att jag skulle skriva om honom i min blogg så då gör jag väll det. Hejhej! :)

Nej, nu drar jag mig ^^


RSS 2.0