Sexy bitch - David Guetta feat. Akon

Om 10 timmar är det ett nytt år, kära vänner. JAG SÄGER NU GOTT NYTT ÅR och ger er den låten jag ska dansa till ikväll, lova mig att dansa minst hälften så mycket som jag ;)

Mitt nyårslöfte är helt enkelt att må bra, jag vet att det är ett uppnåeligt mål :)


Keep on singing my song - Christina Aguilera


Jurassic Park.... när jag var riktigt liten fick jag en film av mina föräldrar kallad "Landet för längesedan". De flesta av er har nog redan sett den, nästan alla av er vet förhoppningsvis vilken film det är och resten av er så är det bara att säga: det är en film om "långhalsen" Lillefot vars mamma dör. Han får reda på av sin mamma om "Den stora dalen", det enda stället som är säkert och påbörjar en lång resa ditåt med sitt nyfunna kompisgäng, ifrån faror som lava och "Vasstand".
I alla fall gjorde denna filmen att lilla jag fick en sorts mani för dinosaurier. Och när jag var ca fem år så fick jag för allra första gången se "Jurassic Park". Förutom de gånger som jag sprang iväg till dörren, gömde mig bakom och tittade ut i den lilla springan som fanns så kunde jag inte sluta titta. Dinosaurier blev mitt allt. Ja, det är sant, jag gick och lånade alla böcker jag kunde hitta om dinosaurier och gottade mig i bilderna på dessa stora "skräcködlor".

Jurassic Park spelades om och om igen på¨min tv, och jag har gjort att min syster helt enkelt inte orkar titta på denna film som jag fortfarande inte är trött på.

Därefter kom The Lost World (Tvåan) ut på bio. Jag var med min familj i Stockholm men fick inte se filmen, jag fick se på Pippi Långstrump.. wonderful.. men till slut fick jag se denna filmen och jag gjorde 1,2 race. Nice ;)

Och år 2001 var jag i USA, och fick se trean på bio.Visst var inte filmen lika bra som de två första men helt underbart ändå.

Med detta vill jag bara säga att jag är överlycklig att jag hittade "Jurassic Park- The Ultimate Collection" inne på hemmakväll idag, haha. blir kanske lite race för min del ;)


Helsingborg blev Malmö..

.. idag skulle jag va duktig och åka in till Helsingborg. Skulle plugga och göra seminarieuppgiften klar med Marco. Riktigt bra gick det med det, när jag väl var inne i Svarte med tåget (ca 5 minuter från Ystad) mådde jag så illa som bara en bakfylla.. eller vinterkräksjukan.. kan göra. Men det var ju bra! Tummen upp för Angelica och alkohol(Y). Att jag fortfarande mår illa efter ett och ett halvt dygn är inte likt mig men en gång ska väll alltid vara den första, och sista..

Så istället för att träffa Marco och vara duktig med skolan åkte jag hem till mig och var duktig med att plocka in mina diskade tallrikar, plocka iordning lite, äta och diverse saker. Så förmodligen blir det att åka till Helsingborg imorgon, om min mage tillåter mig :P Men det gillas ändå (Y)

Senare ska jag träffa sis och Tim, de har varit på bio så ska va med dem efter det ^^ haha,

ciao

by the way, varit på Malmö C på sistone?


NEVER drink on a empty stomach.

.. bara gör det inte. Jag drack mindre än vad jag brukar och alkoholen slog ut mig totalt.

Jag tackar mina vänner för att de helt enkelt är bäst och ska nu gå iväg och äta för första gången på 27 timmar, om jag hade försökt innan hade det uppenbarligen åkt upp i samma minut som det gick ner.

Dessutom vill jag bara säga att jag är lite osäker på om jag verkligen vill festa på nyår, tror att alkohol inte är ett alternativ för mig på ett bra tag.

Shopping

.. i love it! Speciellt när väldigt mycket är på röda prislappar. Idag har jag köpt min nyårsklänning, nyårsskor, smycken och sen en oversize t-shirt till ikväll tillsammans med smycken.

Anton fyller år idag så även han fick något, ett till spel.. jaa, jag brister på kunskaper i vad en 10-åring vill ha i julklapp och födelsedagspresent. Men jag fick high score ändå! Både spelen har han velat ha :D

Ikväll blir det personalfest med bar a bar och sedan öppnas även stället för allmänheten. I am going to have a wild night, synd att fontänen inte är igång. Annars hade nog det badats i den igen.. I promise ;)

Nu ska jag vidare till bror och hälsa på :)

Blir kanske uppdateringar sen, känns inte som om jag skriver något nyttigt just nu xD

ciao

;)

Två busy days, och det håller fortfarande på!

Julen är en favorit, den kanske inte fortfarande har det där magiska som man kände när man var barn men det är ändå något visst med julen. Jag har i alla fall haft det underbart och gosat extra mycket med mina syskonbarn. Eftersom Anton börjar bli stor nu får jag passa på, kanske blir lite pinsamt sen ju. Haha ;) Jag har fått allt möjligt, men väldigt mycket parfymer och badgrejer, tackar! :D

Men det finaste fick jag av Anton. Han hade gjort ett nyckelskåp till mig, en riktigt häftig konstruktion som jag kommer hänga upp där hemma så den syns. Jag är riktigt stolt över honom!

Mamma och pappa fick sin julklapp från oss systrar. Julklappen var riktigt uppskattad och var faktiskt en Minisemester, så nu är det bara för dem att åka iväg. ;)

Nej! Nu går jag tillbaka till familjen, har spenderat för mycket tid framför datorn (hela 15 minuter).. Men jag uppdaterar snart igen förhoppningsvis!
(dock ska jag först ut och shoppa imorgon, sen träffa Hans i simrishamn och därefter festa.. så vi får se hur pigg jag är på bloggen)

Men som sagt, tack så mycket alla! :)

God Jul!

I år är jag en halvtimme för tidig än 18 timmar för sen, som jag annars alltid brukar vara. Idag har det varit ståhej här hemma med både städning och julpyntning. Det är så otroligt mysigt här nu och jag hade nog gärna velat ha jul året om.. fast möjligtvis att det inte blir så märkvärdigt då. :P

Mammas och pappas julklapp är något riktigt extra från oss systrar och detta slår alla mina andra julklappar jag någonsin köpt, men det var det väl värt! Jag hade gärna velat berätta för er alla vad jag ska ge men tyvärr läser mamman min bloggen så det blir lite fiasko på det sättet.

Ni får i alla fall en stor kram från den här bloggaren som är på ett riktigt gemytligt humör, om jag hade haft skägg hade man nog kunnat ta mig för den där tomten som visas på Kalle Ankas jul. ;)

God Jul kära vänner, och här nere får ni en julklapp från mig. Min favoritfilm som av tradition har setts på varje jul, men denna visas inte på tv i år.
Musse Piggs julsaga :)
.

Ska bli skönt att träffa Louise imorgon igen, nu när hon är tillbaka ett tag från London och hälsar på oss who were left behind. ;) We've got some catching up to do. Ganska mycket faktiskt! Dessutom ska vi (jag, Louise och Johanna) köra lite på snöbollskrig på ÖP-torget så där dagen innan dopparedagen för att riktigt komma i julkänslan, eller ja delvis det men också för att fontänen inte riktigt är igång nu i vintertid. Annars hade vi nog tagit och badat där, litegrann som i traditionsanda. Men någon gång på kvällen blir det. Kom gärna dit och hälsa på, jag vet nog en som gärna vill komma. ;)

Nu i tid till jul vill jag bara tacka alla som har varit delaktiga i mitt hektiska liv detta året. Ni genom mitt projekt, min sista termin på gymnasiet, min regniga student, genom jobbiga förhållandenprat (jag antar att det har varit mest av dessa men jag lovar att jag ska bättra mig. Jag kan ju i alla fall säga att jag är på mycket god väg).. var va jag nu? just det, förhållanden.. genom universitetssökande, jobbsökande, färg på tapetersökande, inflyttningsfester, på resor i utlandet (måste dock säga att reseantalet till Helsingör har ökat med flera 100%), genom jobb på Cherry, genom våren, sommaren, hösten, genom första terminen på universitetet, genom otaliga kurser med lärare som älskar höra sig själva prata, genom mysiga stunder i sängen, genom bråk, genom härliga danssteg, genom stämsång, genom mystery guys på tåget, tågförseningar, resor inom Sverige, bad i havet, bad i bassäng, msn-skrivande, resletande, fikastunder, mobilsamtal, sms-skrivande, fototagande, plugg, matlagning, restauranger, filmtittande, biotittande och sist men inte minst, genom festandet.

Det är enormt hur många vänner jag har skaffat, hur många jag lärt känna och tycka om. Det är enormt hur jag har blivit närmare vän med personer som redan funnits i mitt liv innan.

Ni är underbara, ni har hjälpt mig forma den jag är idag. Bättre än samma tidpunkt för ett år sedan, mer levande och självsäker. yes indeed, jag tror min mamma har rätt när hon säger att jag har blivit vuxen.

Janie's Got a Gun - Aerosmith

Tror aldrig jag kommer bli trött på dessa grabbarna, här med en underbar låt.
Dum, dum, dum, honey what have you done
Dum, dum, dum, it's the sound of my gun
Dum, dum, dum, honey what have you done
Dum, dum, dum, it's the sound, it's the sound...
Nah, nah, nah, nah, nah, nah....

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Her whole world's come undone
From looking straight at the sun
What did her daddy do?
What did he put you through?

They say when Janie was arrested
They found him underneath a train
But man, he had it comin'
Now that Janie's got a gun
She ain't never gonna be the same

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Her dog day's just begun
Now everybody is on the run
Tell her now it's untrue
What did her daddy do?

He jacked the little bitty baby
The man has got to be insane
They say the spell that he was under
The lightin' and the thunder
Knew that someone had to stop the pain

Run away, run away from the pain
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah,

Run away, run away from the pain
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Run away, run away, run, run away

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Her dog day's just begun
Now everybody is on the run
What did her daddy do
It's Janie's last I.O.U.

She had to take him down easy
And put a bullet in his brain
She said 'cause nobody believes me
The man was such a sleaze
He ain't never gonna be the same

Run away, run away from the pain
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah

Run away, run away from the pain
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Run away, run away, run, run away

Janie's got a gun
Janie's got a gun
Janie's got a gun
Everybody is on the run

Janie's got a gun
Her dog day's just begun
Now everybody's on the run (Honey, honey what's your problem)
'Cause Janie's got a gun (Tell me it ain't right)
Janie's got a gun (Was it daddy's cradle robbin')
Her dog day's just begun (That made you scream at night)
Now everybody's on the run
Janie's got a gun

Dan före dan före doppardan

Julhandla och julklappar är snart klart. Och nu är det julstädning som gäller. I'm a busy woman. ;)

hej mitt vinterlandNågon som vill gå ut på en promenad med mig någon dag? :)

Tidsoptimist?

När jag är på väg mot tåget hemma hos mamma och pappa börjar de bli lite oroliga. Jag går för det mesta prick - 2 minuter över. När jag tar bussen hemifrån till Centralen kommer jag alltid i sista minuten. När jag ska vakna sover jag i minst en timme till. När jag ska träffa mina vänner är det de som får vänta på mig.

Så här var det inte för ett halvår sedan, då var jag alltid 10 minuter före allting, what happened? Jodå! Jag skyller på den akademiska kvarten! Helt plötsligt har jag som alltid varit så noga med tiden börjat tro att jag har 15 minuter extra på mig vart jag än ska gå, som om tågen skulle vänta på mig! En av gångerna så kom jag faktiskt till och med in på tåget och så stängdes dörrarna, det är fett nice! ;) Än så länge har jag inte missat något men snart är det på väg.

Men även lite större saker har jag blivit lite mer optimistisk över tiden men och det märks nu. Vad är det som har hänt? :O
Julstädning, julpyntning, köpa mat inför julen och julklappsinköp står fortfarande på listan och med det även snöbollskrig. OMG, two very hectic days is in front of me.
Wish me luck! :D

By the way, London 22-25 med Johanna. Vi ska hälsa på Louise. I just can't wait! :D


hopedreamlive

Sången och dansen har kommit tillbaka till mig. Jag stod på dansgolvet i lördags tillsammans med Johanna och Nicole och jag kände den riktiga mig flyta igenom hela kroppen. Det finns ingenting i denna världen som kan skänka mig så mycket glädje, om man då bortser från människorna i mitt liv, som att dansa.

De människor som säger att de inte kan dansa och därför vägrar göra det förstår inte vad de missar. Att musiken tar form i kroppen genom att följa rytmen och ge uttryck för hur man känner sig är nog det mest himlaliknande som kan förekomma. Det ger en känsla som ingenting annat kan göra, det är just i det ögonblicket som jag känner att jag lever.

Och sången, gud ja, att leva sig in i orden är nästan samma känsla. Min röst försvann ett tag men nu är den tillbaka och ger mig mycket mening till att leva. Jag kanske inte är den bästa sångerskan ni har hört (och det är därför jag aldrig kommer söka till Idol.. det och att jag inte är så pigg att stå framför publik när det gäller sång. Teater har jag av någon anledning inga problem med) men att sjunga gör att man glömmer sitt egna och sina närståendes liv och kan ta form i någon annans ord, leva sig in i det.

SÅ, någon som vill börja dansa salsa? ;D


Tattoo - Jordin SparksNo matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my head in the fire, sooner or later, I get what I’m asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger
I gotta let my spirit be free
To admit that I’m wrong
And then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can’t waste time so give it a moment
I realize nothing’s broken
No need to worry about everything I’ve done.
Live every second like it was my last one.
Don’t look back got a new direction.
I loved you once needed protection.
You’re still a part of everything I do.
You’re on my heart just like a tattoo. Just like a tattoo, I’ll always have you. (I’ll always have you.)

Sick of playing all of these games
It’s not about taking times
When I looked in the mirror, didn’t deliver
It hurt enough to think I could stop
Admit that I’m wrong and then change my mind
Sorry but I’ve gotta be strong and leave you behind

I can’t waste time so give it a moment
I realized nothing is broken

No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back at a new direction
I loved you once needed protection
You’re still a part of everything I do
You’re on my heart just like a tattoo, just like a tattoo
I’ll always have you (I’ll always have you).

If I live every moment,
It won’t change any moment,
It’s still a part of me and you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything I do.

I can’t waste time so give it a moment
I realized nothing is broken (yeah)
No need to worry about everything I’ve done
Live every second like it was my last one
Don’t look back at a new direction (don’t look back)
I love you once needed protection (no no)
Still a part of everything I do
You’ll still in my heart just like a tattoo

Can’t waste time so give it a moment (I can’t waste time)
I realized nothing is broken
No need to worry about everything I’ve done (No need to worry)
Live every second like it was my last one
Don’t look back at a new direction (don’t you ever look back)
I love you once and I needed protection
You’re still a part of everything I do
You’ll still in my heart just like a tattoo, just like a tattoo
I’ll always have you


Dans, grillad kyckling och snövit..

Hela veckan var det bestämt att vi skulle till Öja. men att vi först skulle vara hos Johanna. Men planerna blev lite oklara i och med snön. Det var nästan helt klart att vi skulle vara hemma hos mig, men till slut så kunde vi ändå vara hos Johanna, något som jag är mycket glad över! Kvällen var skön som fan, vi dansade som fan och förutom en kille som blev slagen i ansiktet av mig (ingen tafsar, så är det bara) så var kvällen helt problemfri! Jag träffade så sjukt många människor där and it was a blast! Detta får fortsätta i alla fall en gång varje månad. ;)

Johanna sov över hos mig, en väldigt bra idé med tanke på hennes hus ute på landet, haha ;) Vi sov till två, riktigt nice. Därefter köpte vi presenter till Johannas pojkvän och pappa och sen gick vi och köpte grillad kyckling. Detta blev både frukost, lunch och middag för mig ;)

Kvällen spenderade jag däremot hemma hos sis, vi tittade på Snövit. Jag tror jag missförstod lite väl mycket när jag tittade på den filmen. Men repliker som "vem gjorde hon?" måste helt enkelt kommenteras! Så är det bara!


tåg . . .

underbara maskiner som gör att man kommer fortare fram.. wait? Nej, Nej, NEJ! Nu blev det fel! förmodligen så skulle tåget gå snabbare om det inte fanns andra tågkamrater som också vill få plats på samma spår som den du är på, eller att snön lägger sig på tåget eller alla andra underbara alternativ det finns till varför just du ska bli försenad till malmö, helsingborg, malmö igen och ystad!

När jag sätter mig på tåget från ystad till malmö är vi i tid.. ända tills mötande tåg är 9 minuter försenad. Trevligt tänkte jag, och redan då visste jag att jag inte skulle hinna med snabbtåget. MEN inte nog med det! sedan fick vi vänta på ännu ett tåg i svedala och det blev en hackig start.. great.. när vi rullar in på malmö station är jag 18 minuter försenad, 18 minuter människor! Inte så j*vla konstigt att jag missade göteborgståget.. så då var det bara att skicka sms till klasskamrter och skriva att jag kommer senare, spara sittplats..

Och nu till helsingborgståget, all credit till lokföraren som verkligen körde på, men vi blev ändå försenade på grund av ett annat tåg.. Väl inne i helsingborg är jag försenad 40 minuter när jag kliver in i sal U202. Trevligt.

Efter lite föreläsning och lite "shoppande" (rättare sagt tittande) på väla med marco ska jag åka tåg igen. Denna gången snabbtåget, den är faktiskt nästan i tid och en nöjd angelica sätter sig lugnt ner och myser. Men något hände utanför Ramlösa, ja varför skulle inte något hända när allt annat redan hänt? I alla fall så står tåget mitt ute i ingenstans och så säger lokföraren "Vi måste tyvärr ge er det beskedet att barnverket har satt oss på kurs via Lomma till Malmö. Detta betyder att ni som ska till Lund får åka till Malmö och därefter tillbaka till Lund." Great sucess? kanske inte.. för mig gjorde det ju ingenting, dock var inte många människor glada över detta då nästan alla åker till Lund.
Försenad igen..

Och Simrishamnståget var även det försenat, och knökafullt. Jag knyckte den sista sittplatsen och sedan var det så fullt att människor stod i gångarna.

Jag älskar tåg, de gör verkligen livet värt att leva <3


happy...

Jag säger hejdå till syster och simba, går ut genom dörren från hennes lägenhet och på väg nerför trappan. Jag tittar ut och ser snön, det snöar inte riktigt lika mycket som innan, bara lätt snöfall. Jag går ut genom porten och känner kylan kasta sig emot mig. Mitt första andetag ger mig en chock men sedan mår jag bra. Jag tittar upp mot himlen och en liten snöflinga kommer däruppifrån, den letar sin väg neråt. Vinden rycker tag lite i den men den har redan bestämt sin kurs och vinden är inte för stark, den letar sig neråt, emot mig. Den kommer emot mig men mina tankar riktar sig inte emot hur kall den är, jag ser skönheten i den. Efter ett tag så har den lyckats komma dit den ville, men handen som den så gärna hade sökt skydd hos är inte så ofarlig. Utan att jag själv kunde göra så mycket åt det smälter den, försvinner bort för att aldrig kunna ses igen. För ni vet väll om det? Ingen snöflinga är sig den andra lik.

När jag är ute och går själv på kvällen så brukar jag gå raka kursen framåt, jag kan inte se skönheten men idag var det något annorlunda. Jag gick väldigt sakta, kände kylan och såg snön. Det var något som var så rent med det, och jag kunde inte släppa det så lätt. Och medan jag gick följde mina tankar sina egna vägar, om jag såg något ställe som gav mig något minne lät jag mig följa det minnet och återuppleva något. Om jag inte kände något så gav jag mina tankar liv och lät mig göra just den här promenaden ett minne. Ett minne för livet kanske.

Genom många om och men och det kanske är på något sätt eller det finns inget man kan göra eller någons annans synsätt på det hela så känns det så underbart att veta att vad andra än känner eller tror så känner jag mig själv mer än någon annan. Jag upptäcker mig själv genom många resor och mitt sinne för kärlek och humor är väldigt stort. Tankarnas resa som jag gjorde på vägen hem gjorde att jag kände mig redo.

The bell ring and I open up with a bang

Jag ser det snöa..

.. jag ser det snöa! Oh yes! Eller jag såg det snöa rättare sagt. Här i Landskrona är det tråkigt väder. Som ni förstår sitter jag på tåget igen som vanligt, det är mycket stimulerande, jag ser åkrar, träd, hus och vägar svischa förbi...

Igår så sa det pladask för mig och AJ, där gick mitt knä upp. Jag blödde faktiskt till och med, men inte så mycket att gråta eller skrika för egentligen. Jag och Marco skulle springa iväg till tåget, något som varken mina fotleder eller mina skor är så mycket till för. Jag funderar på att ha med mig joggingskor i min väska, skulle inte det vara en bra idé? ;) Och min ena fotled finns det inte ens något att kommentera, så trött är jag på det. Min fot viker sig alltid, och det är alltid samma fot, förmodligen för att det är just den som jag har en spricka i som inte riktigt har läkt sig som det ska. Men lika glad för det är jag! Så länge jag inte springer i något annat än joggingskor, för då säger det adjöss till mina 1200kr jeans. ;)

Dessutom har min dator något skydd för att skriva i mina dokument. Så fort jag sparat dem, stängt ner dem och datorn och senare ska öppna datorn med dokumenten igen så får jag helt plöstligt inte göra det. Vad är det för stil? :O Det är diskriminering! vet dock inte varför det är diskriminering.. ;)

Nu är jag ledig till på torsdag, det betyder att jag ska städa lägenheten, riktigt roligt! (kanske inte) och imorgon ska jag få hälp av olly att klä julgranen. På torsdag har jag lite föreläsning och ska därefter träffa Mika. På fredagen ska jag förmodligen festa litegrann men på lördagen blir det festa med stort F! Och sen är jag ledig till den 13-e tror jag, någon som vill boka något? Jag är upptagen med en massa saker till den 4-e.

Kävlinge sitter jag på nu och har snöar det igen, goodie ;)

kanske skriver mer sen,

with love
Angelica


. . .

Denna helgen har spenderats utanför festandet, konstigt nog då jag sagt att jag ska festa varje helg till nyår.

Men helgen spenderades alkoholfri och med sis, vi tittade på en massa filmer och jag orkar inte dra upp alla dessa filmer. Vi var även på julklappssökning och det enda jag hittade var Antons present. Och nu är det bara alla grown-ups kvar. Jag har även firat det lyckliga tu, mamma&pappa, på deras tjuguårsdag!

Jag läser boken Snabbmatslandet för skolans räkning, och om ni någonsing bestämt er för att aldrig mer äta på McDonalds så kan ni alltid läsa den här boken. Den hjälper er på långa vägar! Jag tror faktiskt att jag kommer gå ner 10 kg efter detta för äta ute är knappt ens något alternativ längre.. NEJ! grönsaker från och med nu, goodie (Y)

love . . .

Jag känner många människor som är skeptiska till begreppet kärlek och vad det kan göra. De tror inte på att två människor kan vara nära varandra själsligt. Jag har aldrig tvivlat på kärlek, kanske för att jag själv har upplevt vad kärlek är men också för att det är något som alltid har funnits runt omkring mig i alla mina år. Det finns två personer som jag i detta blogginlägg vill framhäva, för när jag tänker på kärlek är det dem jag tänker på först. Det är de två som genom sin kärlek till varandra har skapat mig, jag är ett bevis på deras kärlek. Mina föräldrar, två personer som kanske inte alltid det skrivs om men som alltid finns i mina tankar, de finns alltid i mitt medvetande och kommer alltid att göra. Idag firar dessa två tjugo år som gifta, det är inte så illa. Några månader och sen kommer jag, den skrikande bebisen in i deras liv och även mina syskons. Genom deras solskensrika stunder och genom deras bråk har jag varit med, jag och mina syskon att tillägga. Vi har genom dem observerat vad kärlek är och utan dem hade jag förmodligen varit väldigt vilsen.

 

Som barn tittade jag väldigt mycket på disneyfilmer, och jag var helt säker på att kärlek var som i dessa filmer. ”Och de levde lyckliga i alla sina dagar” säger de i filmerna, kanske en förvrängd del av sanningen. Kanske finns det många människor ute i världen som inte har hittat sin kärlek eftersom de letar efter den perfekte, så som det ska vara i disneyfilmer. Mina föräldrar påminner lite om en disneyfilm, de älskar varandra. Men det en disneyfilm missar är poängen med kärlek. Det är inte kyssarna, inte blickarna och inte hur hjälteaktig man är när ens kära är i knipa. Det är hur de två som älskar varandra kompromissar. Hur de kommer på lösningar på problemet ”jag gillar den här lampan men det gör inte min älskade”. Och hur de efter ett bråk har kommit på lösningen på problemet. Klart så ska kyssarna vara med, men det är vid bråken som kärleken verkligen visar sig, ska jag hålla kvar vid honom/henne även om vi inte har samma åsikter? Om du klarar av att leva med en person som inte har samma meningar som dig och som gör att du kanske ibland till och med ändrar åsikten om en viktig ståndpunkt (jag pratar inte om ändrande av musiksmak), det är då du vet att du är kär. Det jag skriver nu är något som mina föräldrar har visat mig, de har lärt mig detta och det är en kunskap som är väldigt viktig att bära med sig resten av livet.

 

Detta blogginlägg är en dedicering till två människor som älskar varandra på detta sätt. När jag tänker på kärlek så har jag en mycket klar bild framför mig som gör att jag kommer leta efter samma känsla. Bilden av tillgivenhet, renhet och trohet är väldigt stark, men också att inte blunda för några motgångar utan stå tillsammans som en klippa. Det har mina föräldrar gjort i tjugo år och jag är stolt över dem.

 

Vissa jag känner ser på kärlek med skeptisk blick, jag ser på begreppet med förväntan för att själv vara med om det någon gång.

 

With love,

Angelica


försök inte ens..

På tåget idag satt jag längst in vid de där sexplatserna, jag hoppas ni vet vilka jag menar. Jag satt i alla fall där och mina ögon blev tyngre och tyngre och jag var halvdöd innan vi ens börjat köra med tåget. Dock är jag inte en sådan person som kan sova tungt var som helst så jag vaknade ganska lätt när stolen bredvid mig (som ingen sitter på) håller på att åka fram och tillbaka. När jag tittar dit ser jag ett par smutsiga och äckliga skor en decimeter från mitt ansikte. Jag brukar inte vara en sådan som klagar högljutt och vilt men när jag är trött är jag inte riktigt lika förutseende med att ha ett par skor vid mitt hår. Jag tittade på skorna, sedan på tjejen och sedan på skorna igen i hopp om att hon skulle flytta dem. Detta mer för hennes skull än min egen, detta fattade dock inte hon eftersom hon tittade trotsigt tillbaka. Och jag kan bara säga så här, titta inte trotsigt tillbaka på en trött och redan uppretad angelica.. jag tittade på henne rakt in i ögonen och sa "NER".

Tjejen som för två sekunder sen hade vågat titta trotsigt mot mig satte ner fötterna på marken riktigt snabbt och tittade sedan förnärmad på mig för att jag ens hade vågat säga något sådant till henne. Men jag hade gett henne en varning och jag var för trött för att ens bry mig om att jag kanske förstörde lite av hennes ego. Därefter "somnade" jag om igen och hon var borta när jag tittade upp.


Då är frågan som jag gärna hade velat diskutera med en sådan person som henne. Vad är det som gör att man sätter upp fötter en decimeter från en persons, vilken man aldrig träffat, ansikte?

Någon som vet?

här får du mest för pengarna..!

Yes! Om man då bortser från Ullared och andra roliga ställen som man kan vallfärda till istället för Bo Ohlsson i Tomelilla. Men det räcker för mig om jag inte letar efter något speciellt. Mina inköp var väll inte så roliga.

- En barbiedocka till sis ena barn
- Hudsjur och diverse för barbiedocka till samma barn
- Röda servetter inför julen om någon kommer och hälsar på
- 1 liter Yes diskmedel, det är alltid bra med rena tallrikar!
- 3 diskborstar.. eftersom de var billiga och snygga tänkte jag att de var bra att ha.
- Mikrofiber handduk för håret, är något som jag letat efter överallt..
- 10 meter julgransglitter till julgranen.
- Silvrigt dekorativglitter
- Guldigt dekorativglitter
- En guldig och riktigt fin julgransstjärna som jag betalade hela 60 kronor för!
- Julgransbelysning för inomhusbruk!
- Och så en plastgran á 210 cm. Jaa, jag antar att ni fattar vad jag ska ha med den till.

Och detta betalade jag 850 kronor för, varav julgranen stod för 300 kr. Det tycker jag var duktigt jobbat av mig. Gud vad jag älskar julen! Och nu är det ännu roligare då jag har en egen lägenhet att dekorera helt ensam, eller jag ska dekorera med hjälp av Olly och Sarah så riktigt ensam blir jag inte. Någon som vill se hur min lägenhet ser ut efter detta? ;) Jag funderar på att ha nyårsfest i den, kanske något? Jag vet redan 5 personer som är på, haha!

Dessutom är det nu bestämt. 29 januari - 1 februari åker jag och Johanna till London, om Louise går med på det då. Det ska bli riktigt fun och jag längtar som in i redan. Ska bli kul att se sin blivande hemstad. ;)

börjar arta sig nu..

Jessicurls produkter är antagligen de bästa jag använt än så länge. Det märks att de är utformade för lockigt hår och just nu önskar jag att jag hade kunnat ge er en bild av mitt hår.

Lockarna är inte riktigt lika frissiga och en stolt Angelica är glad för att äntligen hitta prudukter som gäller för henne. Dock så är priserna inte i nivå med min budget, om jag då inte ville leva på ingenting resten av månaden och jag velar lite för mitt nästa inköp. Ska jag köpa någon annanstans eller ska jag fortsätta med dessa för att se vart de tar mig?

Eftersom att duktiga jag har bestämt mig för att prova olika produkter fortsätter jag att leta efter den perfekta formulan för lockigt hår. Någonstans måste den hittas.

Förresten börjar det lutas åt att klippa håret. Hur ska det klippas? Inte för korta frisyrer, tack!
Och ge mig gärna något tips på en frisörsalong i malmö eller lundområdet. och visst finns det frisörsalonger i mängder i Helsingborg men jag är inte riktigt lika noga med det här med budget när det gäller hårklippning. Där är nog mer kvaliteten än kvantiteten viktigare.


Frågan är..

.. inte om vi gillar varandra, den är inte heller om jag behöver dig. Frågan är inte om vi är bra för varandra, den är inte om jag är beredd. Frågan är inte vad andra tycker om oss och den är definitivt inte vad jag tycker om oss. Frågan är inte om mognadsgrad och frågan är inte om vems fot som står var.

Frågan är om jag är beredd för att gråta för din skull och svaret är nej.

Aries

"Kärleken är viktig för dig. Du värdesätter trohet högt och förväntar dig att även din partner gör det. Du är stark, fantasifull, passionerad och har inga hämningar, men du är också öm och mjuk när du verkligen älskar. Vädurar brukar vara självupptagna, självsäkra, viljestarka och ofta djärva. Väduren styr huvudet, och helt konsekvent är detta tecken känt för sitt envisa sätt. Men Vädurar kan vara mycket sårbara, och om de inte är medvetna om sina stora kvaliteter, blir de ofta sårade. Väduren gillar att hålla hov och vara auktoritativ i alla sammanhang. Han är aggressiv och envis och går alltid rakt på sak. Vädurars önskan att styra och bestämma gör dem inte sällan till svartsjuka älskare. Om de inte får din odelade uppmärksamhet, känner de sig åsidosatta Vädurens symbol är bagghornen. Vissa ser dem som en ungdomens källa, andra som tecken på det idealiska ledarskapet. Hemma kan Väduren göra allt för den han älskar. Han har lätt att uppoffra sig, men har gör inte om det om han inte får erkännande för det."


Fy farao så läskigt det är att läsa det här.. pröva läs om era egna stjärntecken, jag tror ni kommer bli förvånade.


http://www.astrologiportalen.com/tecken.html


"anything legal or nonlegal"

Jag sitter inne på en internationell jobbletarsajt, där de av någon anledning inte har delat upp människor som söker jobb och människor som söker arbetare. I alla fall så hittar jag till slut en person från Israel som har som rubrik "anything legal or nonlegal".. HAHAHA , that's the way to go!! Jaja, han visar ju i alla fall stort engagemang, jag kanske också borde pröva det? I alla fall var det en person som nappade på hans desperata vädjan men tyvärr var det ett lagligt jobb (skrev han i alla fall..) man vet aldrig, kan ju alltid vara nästa självbombare. Jag tycker detta var extremt roligt men samtidigt får jag väll se det som en utmaning, hur desperat ska det se ut som man är i ett personligt brev egentligen? En intressant fråga.. det ska jag nog faktiskt utveckla mer på.. men för tillfället så fortsätter jag läsa jobbannonser vilket jag av någon anledning ser som rogivande.


job searching for this summer..

.. and what did I find? :P

Haha, jag har nog berättat för de flesta om världens mysigaste bar som befann sig på Naxos. Jag och mitt ex brukade gå dit varje gång och jag har för mig att han också tyckte om detta stället. Jag hade glömt vad stället hette, såklart, men minnet av levande facklor, härlig musik och cozy soffor var väldigt starkt i mitt minne. Även barpersonalen var sjukt trevlig och bara det stället gör att jag någon gång skulle vilja åka tillbaka till Naxos.

I alla fall så sitter jag och letar jobb som en idiot inför sommaren för jag har lärt mig att man ska vara snabb när det gäller sådana här saker.. jag är inne på Greece och så står det om barwomen på Naxos, jag klickar in och jag hittar detta stället. Jag ser det framför mina ögon och är faktiskt väldigt sugen på att söka, även om jag redan bestämt mig för att jobba som animator på någon av alla hotell... men det skulle ha varit riktigt nice att åka dit någon gång och jag funderar verkligen på att åka dit någon gång i framtiden, speciellt nu när jag kan namnet på det. Trata. Jag kommer ihåg det nu eftersom jag tyckte att det lät spanskt.. men mamma säger nu att det är en sorts förkortning på restaurang. Intressant.. de har faktiskt till och med en hemsida.
http://www.trata.gr/
Check it out ;)

I alla fall så har jag inte sökt det jobbet.. men jag har på en timme skickat CV till ca 10 ställen i Grekland. Om det är någon mer som också vill jobba kan ni ju alltid höra av er, skulle ha varit trevligt.

som handen i handsken..

Det är så jag känner varje gång jag träffar någon av mina BJ-vänner, och idag träffade jag ett flertal stycken. Jag trivs som jag aldrig trivts förr, men som sagt ska jag nu sluta. Men alla vet ju att jag kommer och hälsar på så mycket som jag kan.

Jag tror det är en viss sorts människor som ska vara på ett sådant här jobb, och jag märker verkligen hur rätt jag har varje gång jag träffar någon av dessa underbara människorna.

Tack för en mycket trevlig kväll, I will miss you

guide me..

Allra sista personalmötet idag. Det känns konstigt men det är nödvändigt för min egen del. Vi ska hålla personalmötet hemma hos en annan Black Jack-dealer som bor på Dalaplan, alright, hur kommer man dit? Jag är helt lost just nu och vet varken ut eller in, plz, hjälp mig! Jag sitter och tittar på karta på eniro och skånetrafiken har tydligen ändrat resväg för bussen jag ska åka med (jag älskar verkligen min tur, det är helt underbart). Så, med lite tur ska Johanna på personalmötet, snälla, snälla, snälla!

Igår var jag ju ute igen, och jag mår bra idag också (seriöst, detta är löjligt.. men trevligt). Louise var inne på Soft och ville att vi skulle gå dit och ta ett glas, kanske inte en hit för min del.. jag hade gärna gått på en av alla andra barer i stan men det var inte så farligt som jag trodde, dock var jag inte där så länge för jag är under åldersgränsen, lite synd eftersom jag ville träffa Louise så mycket som möjligt. Men jag, Nicole och Isa (som faktiskt är över åldersgränsen) gick vidare, jag i mina höga klackar som är sjukt snygga men desto jobbigare att gå snabbt i.

Jag hade fixat så vi kom in gratis igen till Bar á Bar. Så Nicoles första besök var helt gratis, det gillar jag. ^^ Kvällen var trevlig men det var en person som fattades, lite ledsamt, men det finns många fler kvällar till förfogande och jag har inte bråttom.

Malmö nästa helg?


surt sa räven om rönnbären

I ett av mina äldre inlägg berättade jag ju om hur jag inte tycker om att killar rör på mig när jag är ute och dansar, jag är en av de tjejer som inte klarar av det här med närkontakt med en person jag aldrig i mitt liv har träffat. Som sagt, jag är ute för att dansa och ha kul, inte hitta senaste strulet.

Detta är däremot inte något som Mr Alkoholpåverkad i fredags verkade förstå. Efter dans och allt ståhej ska jag köpa en hamburgare, Mr Alkoholpåverkad kommer från ingenstans (jag känner honom inte, har aldrig sett honom i mitt liv) och håller om mig och försöker tafsa på mig på alla möjliga ställen. Jag ger honom ett bestämt nej och tar bort hans arm/hand från mig som jag hellre hade velat bryta av men eftersom att jag är en good girl (för det mesta) så gjorde jag också en snäll handling, typ den snällaste handlingen jag hade som alternativ just vid det ögonblicket. Han tittar på mig, "Men kom nu.." och tar sin arm om min hals och nästan stryper mig, för mig är detta ett hot. Jag tar bort hans äckliga arm med all min kraft "Om du rör mig igen slår jag ner dig".. kanske inte så trovärdigt så liten som jag är men skitsamma, de andra killarna runt omkring mig backade upp mig. Då vågar han säga "Du var inte så snygg ändå.." och tittar på mig resten av min tid på Max.

Surt sa räven om rönnbären


Simba

oh my, the cutest ever :) sis har världens underbaraste kattunge, oh yes!

 


Jessicurls produkter

Nu har de kommit och jag har redan använt dem en gång. Jag är än så länge inte säker på om de var värda priset men jag hoppas att de i alla fall är tillräckrigt bra.

Nu ska jag duscha och använda produkterna igen och mer information kommer sen.

for some reason..

Jag är lycklig, nej mer än det. Och av någon anledning kan jag inte sätta fingret på vad det är. Men jag är lycklig, jag har glädje i mig som är på väg att spricka ut i ett leende. Förundran över att jag inte vet vad detta kommer ifrån sitter jag och tänker på vad som varit, vad som är och vad som är på väg att hända. wait! nu vet jag vad det är som gör mig glad, det är något som är och något som är på väg att hända. Det är där fokuseringen ligger, det är underbart att ha fokuseringen på ett mål som jag själv vet gör mig glad. Jag tror det är något alla människor måste göra för att ha en stabilitet i sitt liv, inte koncentrera sig för mycket på det förgångna utan vara med i nuet och tänka ett snäpp längre.

the day after..

Fredagskvällen borde ha slagit ut mig totalt.. just nu borde jag ligga och spy.. men av någon anledning känner jag "rise and shine" om och om igen spela sig i mitt huvud.. vad är detta?
Det kändes nästan som om det var mer alkohol procentuellt i kroppen än blod, men inte för att jag klagar! Detta gillas starkt och eftersom jag inte har några komplikationer betyder det ut ikväll IGEN (fast jag skulle nog ha gått ut i alla fall)..

Och till att förklara kvällen i korthet, den var galen och jag träffade än en gång "bigsis"-Louise som är tillbaka i Ystad för helgen. Hon saknar Sverige och jag saknar henne, men vad kan man göra? ;) Sjukt nice är det i alla fall att hon är tillbaka!


new dress

"short and backless" - låter bra. kanske lägger upp en bild på den senare.

För övrigt träffade jag otroligt många människor jag kände vilket också det gav en del av vardagen. Men jag hann inte riktigt med allt jag skulle, jag skulle även se om det fanns några high heels och kanske ett par handskar. jaja , what's tomorrow for if not doing what you didn't do today..

Jag sitter fortfarande och väntar på mina hårprodukter och hoppas att de kommer innnan fredag ;) dessutom måste jag köpa hårfärg igen eftersom det har blivit utväxt och är inte så glad över det.

En annan sak som är bestämd nu är att jag ska hjälpa en vän med hans projekt, en musikal som han gör. Det ska bli riktigt roligt att hjälpa honom med detta eftersom han själv har varit en ängel vad gäller att hjälpa mig med mitt gamla gymnasie-projekt.


klänningjakt..

Inget hittades på internet så nu är det Malmö, Lund och Helsingborg som gäller för mig. I've got to have at least one new dress for this weekend! För det känns lite som om denna helgen kommer vara på topp.


                Beyonce - Freakum Dress, haha, nej men skämt åsidoDon't know if I should tell the world just how I'm feeling yet, cause, I wanna
Be sure you feel the same.
The more that I think about it you need to know, there's no other way no, no.

RSS 2.0