Nytt blogginlägg.

Ja, en viss person önskade att jag skulle skriva i bloggen, så då fick jag ju helt enkelt göra det. Har dock ingen inspiration till detta tilltag så egentligen blir det bara.. onödigt skrivande.

Det har gått två veckor sedan jag skrev sist, eller två veckor och två dagar står det till och med. Ingen aning om vad som har hänt på dessa två veckor, lite intressant att dagarna bara känns som om de flyter ihop. De senaste två veckorna har jag jobbat morgon, hela tiden. Därför är det intressant att jag inte hunnit skriva, då det känns som om jag egentligen har mer timmar på mig, men så var det visst inte.. konstigt nog, haha!

Som sagt, ingen inspiration. Detta var bara jobbigt..

skriver kanske mer senare.

"Det är ju du!.."

 - utropade en resenär när jag tittade på hans biljett.. "Ja? eller vad?" Var mitt svar.. Sen fick jag inte ut mer av honom så har ingen aning om vem han är..

Jag uppskattar inte när det blir så, haha

(:

Slow down baby! Gör nästan att jag får hjärtattack, inte hälsosamt. Men att avståndet är så stort är irriterande, jag håller med fina du. Men inga mer funderingar över det faktumet och vi tar det som det kommer!

Jag har varit på Liseberg, vunnit en massa smågosedjur. Funderar på att dela ut dessa :P Satt däremot fast mellan Stehag och Höör i 4 timmar med ett par tågvärdar osm kunde ge mindre information än jag själv.. gutt!


Fotosession

Ett urval från fotosessionen med Tina Thunder. För att se mer, gå in på

Tina Thunders fotoblogg.

Bloggen återuppstår efter snart en vecka.

Ännu en gång är jag sämst. Men jag skyller än en gång på att jag varit alltför trött för att ens tänka på att det finns något som kallas för blogg. Det låter faktiskt riktigt bra.

Jag har insett att jag jobbat 188 timmar denna månaden, så om någon skyller på att den inte varit ute i brist av tid kommer jag skratta den människan i ansiktet. Jag har både gått ut och festat och jobbslitit. Men det blir pengar för mödan och jag kommer antagligen få panik av summan som kommer ramla in på kontot. Kan vara en bra idé att göra ett sparkonto. Och ja, det ska jag.

Mika har fyllt år, hennes dag skulle firas men slutade i att hon och Linn åkte hem och jag däckade i sängen som fortfarande hade överkast och prydnadskuddar etc. Dagen efter vaknade jag med kläderna på.. jag tror jag var rätt trött.

Idag fick jag finbesök från Helsingborg. Marco och Isabell komer ner hit och gjorde min dag roligare. Jag visade dem runt i Ystad, men eftersom jag själv är blind för allt som är av värde här nere tror jag var en ganska dålig guide. Jaja, de fick se mer än vad de behövde! Det brukar ju vara så.

ciao.


RSS 2.0