En månad utan uppdateringar.

Typiskt Angelica, väldigt typiskt. Men sådant är livet. Jag har en person som rätt ofta klagar på att jag inte skrivit något i min blogg men jag försöker förtvivlat komma på vad i hela friden det är jag ska skriva i den. Som sagt, jag har tappat inspirationen lite, hehe ja lite.

Jag hoppade av mina universitetsstudier helt och försöker förtvivlat komma på vad jag ska göra istället. Jag sitter och tittar lite på utbildningar och de mesta av dem inriktar sig på flygbranschen. Men det kanske inte förvånar dem som känner mig, jag har alltid älskat att flyga, ända seda den första gången jag fick åka till Grekland. Det var härliga tider det! Den linjen jag är mest intresserad av ligger i Norrköping, jag funderar på om jag skulle trivas och jaa.. förmodligen. :)

Annars har jag jobbat, festat och varit översocial mot en massa människor jag inte känner. Jag funderar på att ändra lite på det också.

I december eller januari tänker jag dra till Holland och min älskade bästa vän Johanna. Hon är översaknad och abstinensbesvären börjar så smått kommer tillbaka.

Jag kommer nog förmodligen dra till Göteborg inom en snar framtid också, och förhoppningsvis kan jag dra med mig Mika. Det känns som om det är tid för mig att åka dit nu. Min favoritstad. :)

btw, NY HÅRFÄRG


Kommentarer
Postat av: Tina - En blogg om mina dagar med hästarna - TÄVLING I BLOGGEN !

Jag vill oxå till Göteborg :O

2010-11-17 @ 23:42:36
URL: http://bornlate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0